- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Apple Watch
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Aktív témák
-
Picur65
csendes tag
válasz
ROBERTOH #4199 üzenetére
Belerugtál a reset gombba
Szóval én is kipróbáltam, mielőtt beírtam, mert érdekel a dolgok működése. Most is teszteltem a vacak kis 2.4-es celeronos gépemen. Orthos 9-es prio (small fft) mellett teljesen jól böngészek itt a fórumok között. Tegyük hozzá éjfél van, napközben sokkal lassabb. Tegnap pl. teljesen reménytelen volt, percekig jött be egy ph! lap.
Próbáld ki: 5-ös pri-ban nagyon nehezen tudok váltogatni az orthos és az ie6 ablak között, 4-5 másodpercre lefagynak az ablakok, a GO is abbahagyja a villogást! 9-es prioban pedig simán lehet váltogatni. Amúgy sem egészen világos hogy lehet 1-10 prio, ha a win csak 6-ot kezel: low,... ,realtime. Lehet hogy linux/unix-on több értelme van ezeknek a prioknak.
Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3624
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 145 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- Keresek Zebra TC20 TC21 vagy valamilyen hasonló kaliberű 1D és 2D vonalkódok olvasására alkalmas pda
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest