Hirdetés
Aktív témák
-
ROBERTOH
őstag
válasz
Picur65
üzenetére
Az a helyzi, hogy a resetgomb süllyesztett. És mielőtt megkérdeznéd: a billentyűzeten van power gomb, de nincs felrakva a bill drivere, ezért nem lehet vele semmit se

Azértis gondoltam, hogy végre letesztelem ezekkel a beállításokkal a gépet, mert eddig feljebb próbáltam a tuningot, és csak visszavettem 2,8-ra, egy biztosnak tűnő beállítással, de nem teszteltem semmivel. Napokig így ment a gép problem nélkül, erre tegnap egy érdekes hibaüzenetet kaptam (be is írtam a ''Win XP kérdések és válaszok'' topicba), hogy egy percen belül leáll a gép...
Utána meg amikor újraindítottam, nem ment a net... Csak amikor megint újraindítottam a gépet javult meg. Ma meg ez a újraindulás... És az orthos+superpi+winrar teszt simán ment több mint 3,5 órát. Ezt ki érti... Akkor kipróbálom 5-ös priorban 
Szerk: áááá
Ez nem igaz... H. vagyok... Vissza volt állítva az alap beállításra az orthos, így 1-es priorban ment... És persze közben nem tűnt fel
Úgyhogy a gyorsaságra megvan a válasz
Sorry!!! 
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Samsung Galaxy A21s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3527, 100% Akkumulátor
- FunXun BW-2328 hajszárító 1800 Watt / 12 hó jótállás
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Utána meg amikor újraindítottam, nem ment a net... Csak amikor megint újraindítottam a gépet javult meg. Ma meg ez a újraindulás... És az orthos+superpi+winrar teszt simán ment több mint 3,5 órát. Ezt ki érti... Akkor kipróbálom 5-ös priorban 
Úgyhogy a gyorsaságra megvan a válasz