Hirdetés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Magisk
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr.gonzo
tag
Azon van satan.
-
Dr.gonzo
tag
Skacok lenne egy kérdésem. felhúztam az E7300-as procim 3.2-re viszont csak akkor indul el a gép ,ha DVD romot lehúzom. Először azt hittem ,hogy feszt kéne húzni mert nem elég neki viszont megnéztem és a energia kábel bent maradt a dvd romba szóval induláskor kapott energitá meg ki is nyilt és az adat kábel lett csak kihúzva. de ha vissza dugtam az adat kábelt akkor nem indult el. Na most csak akkor indul el 3.2-n a gép ,ha a DVD-rom vagy teljesen ,de legalább az adatkábele ki van húzva. ötlet? Kérdésem ,hogyha energia miatt nem lenne elég akkor mért van az ,hogy energia bent van akkor felveszi a dvd a energiát. Mivel vesz fel többet ,ha az adat is bent van . vagy ezt nem értem.
Bocsi,ha hülyeséget kérdezek.
-
Dr.gonzo
tag
Sziasztok.
Van egy lást leírásban E7300-as gépem. 2.66-on fut. Szeretnék 3.2-t kihozni belőle vagy 3.4-et . Ami még nomális húzásnak számít és nem gyilkolás. Most fog kapni egy
Cooler Master Hyper TX3 hűtőt. Valaki tudna ebbe segíteni. Estleg itt vagy privátba
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4025
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG GL10DH brand számítógép - R7 3700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060S 8GB 500W W11
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest