Hirdetés
- Google Pixel topik
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Az év utolsó napján előbújt pár Galaxy S26 dummy
- iPhone topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Aranyozott különkiadást kapott a Red Magic 11 Pro+
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
Superman
nagyúr
Gyerekek! Feltettem oldalakkal ezelőtt egy kérdést, hálás lennék, ha valaki most nekem segítene, mert ha a lapnak van valami baja, akkor megy vissza garba Giannihoz. A jelenség ugyanis nem természetes szerintem. Amit írtam:
''Más: most nekem is segítség kellene, mert valami nagyon nem stimmel nálam, most vettem észre.
A DDRII termination Voltage értékéről van szó. A nominális érték (default) nálam 0.96 Volt. A probléma, hogy ez nálam alul van feszelve, mert csak 0.16 volt. Megemeltem biosból és úgy maradt. Bármit is állítsak be a biosban nem mozdul a 0.16-ról. Nálam ez az érték a biosban DDRII Controller REF Voltage alatt fut (Asus Commando alaplapban). Ha megemelem, ha csökkentem, ha Auto-n hagyom, vagy a referencia értéken, akkor sem változik.
ötlet, elképzelés?''
Ez nem lehet természetes. A memóriákat már átpakoltam más slotokba, az eredmény nem változik, mindig 0.16-ot mutat, rettenetesen alulfeszel.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Abit Radeon 128MB videokártya
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4160
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3963
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest