- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Redmi Note 8 és 8T
- iPhone topik
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Két Redmi Note 14 Pro és egy Pro+ futott be
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
#00809728 #1142 üzenetére
Az Epox-nak volt viszont két hihetetlen jó alaplapja, a BX6, és a BX7. Egy haver anno tőlem vette meg a BX6-ost, és évek múlva továbbadta. Az a lap még mindíg kifogástalanul működik. Nincs púpos kondi, váratlan lefagyás, semmi. Csak stabil működés, viszonylag komoly tuning mellett. (pIII-800 1GHZ-en)
Az Abitnak is volt régen gondja a kondikkal, sorra döglöttek le a lapok. Ekkor váltott Rubicon kondikra. Azóta nincs (legalább is még nem hallottam) rossz kondis Abit. Az már más tészta, hogy voltak/vannak gagyi lapjaik. De ez az összes gyártóra igaz. Miért is várják el az emberek, hogy egy alsókategóriás alaplap is tud ugyanolyan tuningot, és megbízhatóságot, mint a csúcskategória. (lásd is7 vs. ic7max3.... ég és főd) és ez mindegyik gyártóra igaz.
Szerintem ne várjuk el pl. egyAbit IB9 alaplaptól QuadGT tudást. -
animatrix11
őstag
válasz
#00809728 #1142 üzenetére
én kb 200 db epox socket a lapot adtam el alapjában véve jó márka, de vannak bizonyos szériák amiknél nagy volt a halálozási arány (konkrátan 8rda3+)
a mostni is epox volt 939ben de behalt
előtte egy asus Tusl2-c volt (bizonyára sok embernek ismerős őskövület) na azzal nagyon meg voltam elégedve, de sajnos mostanában az asusnak is elég rossz a hire legalábbis nem olyan jó mint régen -
animatrix11
őstag
válasz
#00809728 #1126 üzenetére
ha nem lett volna 1x k@rva szar abit alaplapom ami 1 évig szivatott és utána annyira elaszródott hogy vissazvittem gariba, akkor azt vennék, de soha többet abit
az asusnak nagyon nem tetszik hogy melexik (áéllitólag) egysek szerint meg nem
gigabytera meg irtak egy nagyon furcsát az egyik oldalon
tehát gigabyte vs asus -
válasz
#00809728 #1126 üzenetére
Attól függ hogy méred a tuningot.
Lalaboy a MAX-szal ott volt jónéhány bench lista élén, a GT-vel még nem döntött meg egyet sem, pedig lassan a határait feszegeti. Ez persze a 975-ös chipset jobb memkezeléséből fakad. Az igaz, hogy a GT tovább megy FSB-ben, de ez azért nem minden. Egyébként, ha most kellene választanom, akkor biztosan WS-t vennék.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest