- iPhone topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Felszereltségben verhetetlen, és hiába van a P5B-n 3 sima PCI, az első gyk. használhatatlan, ha dupla hűtésed van. És a második is, ha moddolt hűtés
( mint nálam pl.)
A legújabb bios már nagyon stabil alapot eredményezett, felemelték a max FSB-t is ami azért már jelent valamit (stabilitást sztem). Nincs RAM probléma.
A Core proci tuningról nincs igazán adatom, mert még nem írták, hogy milyen lett az új BIOS alatt a lap. D940 alatt jobb lett ! A P5B a legújabb BIOS alatt is a D940 alatt bizonytalankodott. Néha újraindult, pedig tuti jó tápom van. Az abit eddig ilyent nem produkált. Na és a 9db sata csatoló sem megvetendő dolog, olcsóbban, mint a P5B És dupla gigabit ethernet. -
Gorneck
legenda
DS3-ról beszéltem illetve én úgy vettem a kérdésed...
Az egy fecni az AB9hez képest.
Elrendezés szempontjából asus, abit, giga sztem a sorrend, de ez hardware függő...
Pedig van és még a az opredszer is uaz. Lehet elhanyagolható, de van.
Persze ez szubjektív vélemény ahogy írtad... -
Ősember
őstag
erröl van szo
amugy jopofa ötlet beleszedni a lapokat a ''kezdö keresöknek'' de itt merül fel az abit gond, amit westlake ''érdemtelennek'' nyilvánitott. pont aki kezdö fog bejönni és megkérdeni az a lap miért nem jo, hiszen az is 965 és conroe ready, mire egy olyan választ fog kapni hogy ''ti hallottatok valamit? olyan mintha valaki azt mondta volna abit?! - ja igen... de itt ilyenröl nem illik beszélni''ha egy lap rossz, akkor pont azért kell rola beszélni mert rossz
-
parandroid
félisten
Viszont ha valaki Core2-s rendszert szeretne, az jobban jár az általános tapasztalatokkal, mint ha minden szóba jöhető lap topikját át kellene néznie - bár kétségkívül ez lenne az igazi megoldás, erre nem mindenkinek jut elég ideje / türelme / kitartása.
Szó volt róla régebben, hogy érdemes lenne platformonként egy 'Milyen alaplapot?' topik, nem tűnik ez olyan rossz ötletnek. A Core 2-t ezzel legalább kipipálhatjuk.
p
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 15 G2 - i5-1135G7 I 16GB I 512GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4060 8GB SOF CLONE 3 Chieftec 600W
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest