- One mobilszolgáltatások
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Yettel topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Macrodroid
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Achill3uS
nagyúr
válasz
westlake #1239 üzenetére
ezt eddig is tudtuk, hogy intel bácsi saját magának akarja a droopmentes lap plecsnijét
de pár gyártó bemutat neki
(legalábbis feltételezhetően erről van szó)
win aloli progik, én csak felsoroltam ami alkalmas vmi állitásra, fesz szabályzás csak saját oc progival lehet, de azokat nem csipem igazán énse.. setfsb-t is csak akkor használok ha keresem vminek a végét, proci/ram, + extrém tuningkor..
jah igen, dfi-t ki is felejtettem, annak is már az abit féle pwm-e van, csak mégdurvább hütéssel, és talán nem ciripel
x38-as lapokat sztem mind ujfajta mostfetekkel látták el, vagy nem?
gyári hűtések.. heatpipe erdő a divat, van amelyik szériát jól eltalálják, van amelyiket nem, sztem nem jobb egyértelmüen a Giga, de ez a vizes blokkos kavarás Asus-nál nem tetszik.. most, hogy láttam a Foxconn Mars gyári hűtését, nálam az lett az etalon..
-
Achill3uS
nagyúr
hehe, nemtom láttátok-e, az Inno3D is kiadott NF680i alaplapot [link]
(kiváncsi vagyok mennyivel olcsóbb a többi referenciánál, de még nem találtam árat..)
-
Achill3uS
nagyúr
válasz
denes242 #949 üzenetére
ez is attól függ hova garis.. sok helyen csak ránéznek 3-mat hogy oké nem e égett a lap, chipsethütő leszedése meg sem fordul a fejükben.. amugy meg miért ugrana a gar ha nem az a barna sz*r a paszta, nekemis volt olyan, hogy gyárilag rendes fehér volt ott, meg is lepődtem.. szvsz nem szabad hagyni, hogy mindenféle marhaságokra hivatkozva kibujjanak a garizás alól, sajnos van 1-2 gerinctelen szerviz ahol nevetségesen hülyének nézik az embert..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Synology NAS
- One mobilszolgáltatások
- Sweet.tv - internetes TV
- Elektromos cigaretta 🔞
- Filmvilág
- Óvodások homokozója
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Társasjáték topic
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- GIGABYTE B760 GAMING X alaplap eladó!
- ASUS ROG STRIX Z790-H GAMING WIFI Alaplap - Garancia: 2027.01-15.-ig - BeszámítOK!
- Corsair VENGEANCE RGB 2x16GB DDR5 6000MHz CL30 - Új, bontatlan - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 32GB ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Corsair Dominator Platinum 2x32GB (64GB) Kit 5200MHZ DDR5
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Pro , 128GB , Kártyafüggetlen
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest