- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Apple Watch
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Ebben a topicban feltehettek minden olyan kérdést, amely Cooler Master-rel, CM vagy CM Storm termékkel kapcsolatos, legyen az termék információ, garanciális kérdés vagy akár technikai kérdés.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atilla001
senior tag
Üdv!
Új házat szeretnék. Csak rákerestem a topikra, nem olvastam bele, bocsánat. Kinéztem magamnak ezt a házat: MCY-B5S1-KWYN-02. Azért nem a 01, mert szükségem van 5,25 helyre az optikának. Amúgy nem akarok plexi oldalt, csak drágít, tökéletes lett volna a 01.
Ami a kérdés lényege. Jelenlegi Chieftec Dragon házamban [link] felmelegszenek az eszközök terhelés mellett és pörögnek a ventik. Lecserélném eme jól szerelhető és szellőző házra. De ez a ház teljesen nyitott úgy gondolom, hogy sokkal jobban kijön a ventilátorok hangja, mint a zárt dragonból és elsődleges szempont a csendesség lenne. Mennyire hangos ez a ház, terhelés mellett? Mozgat e annyi levegőt a 2 12cm es elől hátul, hogy nem melegszik az alaplap és VGA a beragadt meleg miatt? Tudom minden belső elem paramétere is függő, de csendesebb és hűvösebb lenne a rendszer házcsere után, vagy nem, vagy még hangosabb?
Míg oldallappal 80fok a VGA és 50 az alaplap, oldallap nélkül 65/35. Persze a zaj lényegesen nagyobb..
Ugye ez az ház anyagból van. Igen nehéz, komoly fém benne minden, jól kellene disszipálnia, de csak 8CM es hűtőhely van benne ami vihart okozna ha teletenném. Igen sok variációval próbálkoztam már.(Érdekes volt még a CM Silencio 550 is, de a szigetelés még nagyobb hőt zár be. Vagy tévedek? Talán árban hasonló is..)
Köszönöm hogy végigolvastad és a segítséget is!!
Új hozzászólás Aktív témák

- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sega, Nintendo - retro konzolok
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kérsz egy pohár hardverbólét?
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen nyomtatót vegyek?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Desert Titanium használt, karcmentes 95% akku (344 ciklus) 6 hó
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 14100F / RTX 3070 8GB / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akks
- Akció! Csak tesztelt! WD Blue SN5000 4TB Nvme SSD! 0 Perc - 0 Írás!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest