Hirdetés
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Így nézhet ki a Huawei Pura 90
- 7600 mAh-s az aksi az iQOO új mobiljában is
- Megérkezett Magyarországra a legkülönlegesebb kameratelefon
- Egy picit olcsóbb lesz a Google Pixel 10a
-
Mobilarena
Ebben a topicban feltehettek minden olyan kérdést, amely Cooler Master-rel, CM vagy CM Storm termékkel kapcsolatos, legyen az termék információ, garanciális kérdés vagy akár technikai kérdés.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blue Thunder
senior tag
Üdv!
User manual-t én sem találtam de pár videó megnézése után arra jutottam hogy az csak amd-s konfignál van...szóval neked sehova, mivel inteles vagy csak a négy láb felcsavarozása, helyére és start
(#899) Lend
Kb. szerintem már sehol sem tudsz venni...ha jól látom ez egy 2009-es gyártmány szóval az esélye 0 hogy kapsz.

-
Lend
csendes tag
Sziasztok!
Van egy CM Scout házam, és az előlapi USB csatlakozókat (kompletten a műanyag"betét" + fém lemez) szeretném kicserélni mert megsérültek. Lehet esetleg ilyet rendelni/venni külön?
A házat nem szívesen cserélném mert hibátlan. 
Előre is köszönöm a segítséget.
-
drShaman
aktív tag
Sziasztok!
CM HAF XB (EVO) 3.5" HDD cage-et lehet külön is venni?
Előre is köszi a választ. -
Hali!
Silencio 650 Pure házba tettem alulra és felülre is most ventilátort. A felsőt rákötöttem a házon lévő csatlakozóra, hogy tudjam ki-be kapcsolni, amikor akarom, de sajna nem tudom kikapcsolni valamiért, folyamatosan megy. Szerintetek mi lehet a gond? Azt nem szeretném, hogy állandóan menjen.
Köszi!
-
dodopek
addikt
Sziasztok!
CM TX3 Evo hűtőhöz kaptam rezgés csillapító gumi bakokat. Hova kell azokat feltenni? Egy (a gyári)ventivel üzemel. A manual már sajnos nincs meg, hogy azzal puskázzak...
Köszi! -
Blue Thunder
senior tag
válasz
CM Hungary
üzenetére
Kicsit benézted a kérdést..az másik kollégáé volt

Az enyém:Üdv!
Lenne egy kérdésem....Konfigom látható adatlapon.
Most az lenne a kérdés hogy van e érdemleges illetve mekkora teljesítmény különbség a régi CM V8 illetve az új CM V8 GTS között? Illetve ha esetleg vízre váltanék mi az ajánlatos?
Jelenleg AC mx4 paszta van a procin így terhelés mellett intel burn tesztel (100%) 4.4Ghz, max hőfok 79°C -
Zsolt!!
aktív tag
válasz
Bile Demon
üzenetére
Probald ki a fan xpertel egyenkent emelni a fordulatszamot igy ki tudnad szurni a bugas forrasat.olvastam ilyen rezgescsillapito bitumen lapokrol azok is segithetnek de nem tudom megerie befektetni. ilyenbe Nekem alap fordulatszamon nincs bugas csak 800-as fordulat felett.
-
CM Hungary
Hivatalos
válasz
Blue Thunder
üzenetére
Szia,
szerintem vidd vissza a vásárlás helyére és cseréltesd ki. Ahogy mondtam, elvileg nem lötyöghetne. -
Bile Demon
őstag
Igazad lehet, amikor kinyitottam az előlapot, akkor is ugyanúgy búgott tehát nem a szűkület miatt van.
Oldallap nélkül viszont teljesen jó.Próbáltam keresgélni a zaj forrását.
Nem a HDD, nem a CPU hűtő és nem is a hátsó Noctua S12 ULN.
HDD 5cm vastag szivacsra van téve, de próbáltam kikötve is.
CPU hűtő 500rpm, nem rezonál és amúgy is rugalmasan van a bordán.
A Noctua venti is rugalmasan van felszerelve.A tápegység Seasonic G450, baromi halk, de alacsony fordulaton mégis van egy kis morgása a ventilátorának (10cm-ről alig hallható), de ha ráteszem a doboz oldalát akkor az egész doboz kierősíti... főleg a tetején hallani, a közepénél nem annyira de a első és hátsó harmadnál jobban.
Leállítottam a tápventit. az sokat segít, vagyis egy összetevő eltűnik a zajból.
Az adja a legjobb eredményt, ha nincs rajta a bal oldala a doboznak, de az nem normális állapot.Szerintem nem valami jó ez a ház, minden kis rezgést ugyanolyan búgásként szólaltat meg, vagyis erős rezonanciája van egy bizonyos frekvencián.
A DVD meghajtót alig használom, de ha pörgeti a lemezt, akkor olyan hangja van a doboznak, mint ami szét akar esni... (ugyanez a meghajtó a 10+ éves Mercury házban legfeljebb süvítő hangot adott) -
Zsolt!!
aktív tag
válasz
Bile Demon
üzenetére
Szerintem ha elol kicsi a res akkor nem bugo hangot hallanal hanem szelzajt. Legalabbus nalam alul is van ventilator es tul kozel volt a szonyeg es hallottam is h "suvit".Megemeltem a hazat kicsut elmult a hang. Valoszinu valamelyik ventilator rezegteti a lemezt nalam is hasonlo jelenseg van.Nem erzodik egyik lemezen se de rajottem h a felso lemez adja a hangot Gumis csavart kellenne beszerezni (en is ki akarom probalni)azzal felfogatni a ventilatort ha viszont ilyennel van akkor passz..
-
Bile Demon
őstag
üdv.
Egy CM Silencio 550 házam van.
Az vele a problémám, hogyha rajta van az oldallap, akkor egy mély búgó hangot hallok. A hang nagyon halk. 2m-ig lehet hallani, éppencsak, (teljes csend csukott ablak stb. esetén) de olyan monoton, hogyha egyszer meghallom, akkor nem nyomja el a háttérzaj sem.Érésre nem remegnek a lemezek, csak a levegő a dobozban.
A táp és a hátsó 12cm ventiltátor kifelé tolja a levegőt, elöl nincs ventilátor, magától szívódik a levegő a dobozba az előlapon lévő réseken. (szerintem kicsik a rések és emiatt lehet hogy alacsony nyomás alakul ki a dobozban).
Ha leveszem a doboz oldalát vagy hátrébb tolom 2-3cm-el, akor elhallgat. Ami a dobozban van az válogatott csendes cucc. Nyitott doboznál nem hallok semmi zavarót!Találkozott ezzel valaki, lehet valahogy orvosolni?
bövebben itt írtam róla:
[link] -
Blue Thunder
senior tag
válasz
CM Hungary
üzenetére
(#882) Erre kaphatok választ?

-
-
törölt tag
válasz
castiels
üzenetére
Itt azt írják, a 308 sem fér bele:
http://hardverapro.hu/apro/cooler_master_cm690_rev_1
Az említett kari pedig 312 mm:
http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=5209#sp -
Blue Thunder
senior tag
Üdv!
Lenne egy kérdésem....Konfigom látható adatlapon.
Most az lenne a kérdés hogy van e érdemleges illetve mekkora teljesítmény különbség a régi V8 illetve az új V8 GTS között? Illetve ha esetleg vízre váltanék mi az ajánlatos?
Jelenleg AC mx4 paszta van a procin így terhelés mellett intel burn tesztel (100%) 4.4Ghz, max hőfok 79°C -
castiels
addikt
Valaki próbált egy rev 1-es Cooler Master 690 esbe egy Gigabyte G1 es gtx 970 et?
-
törölt tag
-
Tibroo
aktív tag
Sziasztok!
Írok ide is hátha valaki hamarabb válaszol!
Tudja itt valaki,hogy egy ati radeon hd 5970-hez mekkora táp kell,egy AMD Phenom II X4 840 proc 4gb Ram 120Gb SSd,ASUS M4A89GTD Pro/USB 3,egy db új 550 Watt CoolerMaster G550M,van benne!(Win7 Ultimate 64-bit)
Egy munkatársamé,és azt mondja,hogy eddig stabilan működött,mind addig amíg tápot nem cseréltek benne egy PC szervizbe,most állandóan újraindul,a windows asztal egy pillanatra bevillan,majd újraindul a gép,újra és újra!
Én a tápra gyanakszom,de nem kerestem pontos leírást a VGA tápellátásához sem,a kártya méreteit alapján szerintem ennek a rendszernek ez az 550-es kevés lehet!
Ötletek...
-
Floyd80
addikt
válasz
luckynick
üzenetére
Szia,
gratula, ugyanígy jártam vele én is (ugyanez a proci ráadásul), lötyög. Nem tudom, hogy tervezési hiba vagy direkt ilyen, sehol nem írták róla, hogy ilyen problémája lenne. De abból kiindulva, hogy a korábbi hűtőimet kb. két kézzel kellett ráfeszítenem, valószínű az a jó, ha erősen tapad.

Milyen hőmérsékletek vannak? Nekem így is, hogy mozdítható rajta, alapjárat 21-24 C, terhelve 40-45 fok.
-
Milo629
aktív tag
válasz
üzenetére
Múltkor a milyen házat topik ajánlások után meg is rendeltem a Corsair 300R-t BQ PW 2-es ventilátorokkal két hete kedden, egyik ventire azt írták 1-2 napon belül lesz és pénteken hozza a futár, múlt hét szerdán telefonáltam, hogy mi a helyzet, azt mondták, hogy csütörtökön jön az utolsó termék és hozza a futár azóta is ugyan azt írja a rendeléseknél a weboldal amit két hete amikor leadtam, hogy várható raktárba érkezés ma vagy holnap... Hétfőn meg is mondom, hogy már ne hozzák. Ezért gondoltam, hogy futok még egy kört hátha maradt valahol, aztán ha nem, akkor marad a 300R, csak máshonnan rendelve...

-
Milo629
aktív tag
Üdv. egy olyan kérdésem lenne, hogy a CM Centurion 6 házat be lehet-e még szerezni Magyarországon?
-
Apollo_21
addikt
Hali!
Itt is feltenném a kérdésemet, hátha találok egy hozzáértőt

Szóval volna egy CM V10-em de a nemrég szerzett Corsair Dominator Platinum memók hozzáérnek a vízszintes hűtőrészhez..ezt melegítéssel felfele hajlítani esetleg más módon feljebb tolni lehetséges?
Piros vonallal jelöltem fellül h mennyi lóg be a "memókba".
-
luckynick
csendes tag
Helló
Lenne egy CM Hyper T4-em és LGA 1150 (i5 4460) ra szeretném felszerelni, havertól vettem a hűtőt neki 1155- ön volt rajta, felszereltem, az 1155ös leírásával de mintha nem lenne "nagyon feszes, jobbra balra forgatható"
leírás alapján 1150-hez is jó, (elvileg ugyanaz 1150és 1155)
Valakinek valami ötlet tipp? bármi?
előre is köszi
-
NyuszyCaster
senior tag
válasz
CM Hungary
üzenetére
nm

-
CM Hungary
Hivatalos
válasz
NyuszyCaster
üzenetére
Köszönöm!
-
NyuszyCaster
senior tag
válasz
CM Hungary
üzenetére
kitöltve
-
CM Hungary
Hivatalos
Sziasztok,
fut egy kérdőívünk, amelynek kitöltésével Sirus C headsetet nyerhettek. A kitöltést megköszönöm! [link] -
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
maszekember
üzenetére
Korábban már említettem, pl. prime95 blend teszt.
De, ha bizonytalannak tűnik a lap venti vezérlése, akkor érdekes lehet figyelni.
-
maszekember
aktív tag
(#856) Zsolt!!
ASUS M5A78L az alaplap,megnézem ezt a szoftvert.(#857) hackeeeee
Ht a csatlakozóhoz az van írva,hogy CPU_fan tehát gondolom jó helyre dugtam,de ezt már am is leellenőriztem, többször is. Mivel kéne letesztelni a procit? A pi számolást sok fórumon ajánlották,azzal próbáltam mire gondolsz pontosan? -
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
maszekember
üzenetére
Valami normális programmal stresszeld le a procit..
Öhm.. Ebből adódóan felmerül bennem a kérdés.. Biztosan a CPU-Fan helyére van kötve a venti, és nem máshová?
-
Zsolt!!
aktív tag
válasz
maszekember
üzenetére
Milyen alaplapod van? Nekem asus al suite van igaz nekem inteles gépem van.Az Ai suite-on belül van egy fan expert program de lehet hogy külön is le lehet tölteni.. Próbáld ki hogy müködik-e nálad youtubeos videók vannak róla..
-
maszekember
aktív tag
válasz
hackeeeee
üzenetére
A stress test leállítása előtt készült a kép,akkor már kb. 40 perce ment ( látszik is az eltelt idő a képen) . Azt is furcsállom,hogy a HWMonitor kiír 3 értéket,de amit a processzornál "package" címszó alatt mutat szerintem lehetetlen (képen szintén) . A PWM-et nem tudom hogy kell beállítani,de egy 4 tűs csatira van rádugva a hűtő a BIOS-ban pedig engedélyezve van a q-fan,ezeken felül lehet még állítani valamit? Ha a venti szabályzást kikapcsolom,akkor elvileg maxon kéne pörögjön,ehhez képest bekapcsolásnál megint csak 600 körül rpm-et mutatott a rendszer,viszont miután újraindítottam a gépet,hogy megint turkáljak kicsit a BIOS-ban ott már a rendes 1600 rpm volt látható. De amint bekapcsolom már csak 600 valamennyi.

[ Módosította: hackeeeee ]
-
Zsolt!!
aktív tag
válasz
maszekember
üzenetére
Szia a kép alapjan ezek teljesen jó értékek.Max 39 fok nagyon jo ekkora höfokon nem is kell h többet forogjon, de mennyi ideig ment a teszt mert ezek mar túl jo ertékek.Min 15 percet kellene tesztelni h beálljon a hőfok.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
maszekember
üzenetére
PWM, vagy Voltage control van beállítva?
Mivel ha jól sejtem, akkor nem pwm-es a venti, vagy igen? Ha nem, és pwm-en van, akkor tedd át voltage-re.
Feltéve, ha van ilyen beállítási lehetőség a venti szabályozásnál Asus lap esetén. Ha nincs, akkor milyen lehetőségek vannak? Ha kikapcsolod a ventiszabályzást, akkor mennyin pörög a venti?
Vagy lehet, hogy érdemesebb volna valami normális tesztprogrammal letesztelni, hogy akkor is ez-e a helyzet, vagyis nem pörgeti jobban a procit. Pl. prime95.
-
maszekember
aktív tag
válasz
maszekember
üzenetére
Megnéztem,az Asus EPU-ban nincs a CPU hűtőre vonatkozó beállítási lehetőség,úgy hogy futtattam egy keményebb cpu stress testet,berakom a végén készül print screent,hogy lássátok a problémát .
Nem tudom mi történhet,vagy az érzékelők rosszak és már rég sült csirke a procim,vagy ennyire űberjó ez a 212 EVO,hogy alapjáraton is tökéletesen hűti az fx-6300-at,vagy a rendszer olvassa be rosszul a ventilátortól érkező jelet. Igazából csak találgatok,teljesen laikusként mondom ezeket.

-
Zsolt!!
aktív tag
válasz
maszekember
üzenetére
Nincs véletlenül fent egy program ami szabalyozza a fordulatszámot? Nálam a videókártyánál volt hasonló problémám a gyári asus gpu tweak nagyon magasra engedte a hömérsékletet 60 fokig alapon járt a ventilátor, de belehet állitani milyen homersekleten milyen sebességel tekerjen a ventilátor.
-
maszekember
aktív tag
Üdv Urak!
Körülbelül három héttel ezelőtt CPU-t cseréltem,melyhez -mint az a használat során kiderült- új CPU hűtő is dukál a gyári helyett. Először egy Zalman CNPS2X-et néztem ki,de borzalmas volt,nem egyszer hagyta 60 fok fölé menni a procit a legfurcsább mégis az volt,hogy minden program szerint (Asus PC Probe II,HWMonitor,Core Temp -nem egyszerre megnyitva) 650-660 rpm-en pörgött csak néha ugrott fel,de akkor a legnagyobb fordulatszámra,ezt is csak akkor amikor a CPU már naptejjel kenegette magát. BIOS-ban beállítottam a q-fant,próbáltam az összes variációt (standard,silent,turbo) semmit sem változott a programok szerint,annak ellenére,hogy a BIOS-ban gyakran más (hihetőbb) értékek jelentek meg mint rá 30 másodpercre "bekapcsolt" állapotban.
Úgy gondoltam,hogy a Zalman hűtő a sz@r,be is cserélték nekem egy Cooler Master Hyper 212 EVO-ra. Hazajön,beszerel, gép beindít,BIOS-ban beállít,belép,y-crunchert elindít és voilá : ahogy nőtt a CPU hőmérséklet úgy szabályozta magát a hűtő is. Aztán pár perc múlva megint azt láttam,hogy "656-655-660" miközben a cruncher tovább számolta a pi értékét a háttérben (95-100% között pörgetve a magokat) . Azóta szétszedtem,kitisztítottam mindent,megnéztem a csatlakozókat de sehol sem láttam hibát,és bekapcsolás után újfent jól működött (vagy helyesen mutatta az adatokat a program) a következő bekapcsolásig. Amikor a BIOS-ban újraellenőriztem a dolgokat ott megint azt láttam,hogy a 37 fokhoz 780 körül forgott a venti,amint bekapcsolódott rá 20 másodpercre már csak 654-et mutatott a HWMonitor (meg a többi is) .
Teljesen tanácstalan vagyok,hogy ez mi lehet. Próbáltam már mindent,de eddig semmi eredménye nincs a pár perces "megjavulásokon" kívül és nagyon idegesítő ,nem szeretném veszélynek kitenni az új processzort.
A segítséget előre is köszönöm!

-
xatos3
senior tag
szervátültetés!

-
NyuszyCaster
senior tag
válasz
CM Hungary
üzenetére
köszi CM:HU
nekem B700 as tápomvan nem nekem kellet de azért köszi
irtam neked pm léci nézd meg
-
CM Hungary
Hivatalos
válasz
NyuszyCaster
üzenetére
Szia, itt ki tudod számolni, hogy mi a konfigod minimum követelménye. Azonban ahogy minden hasonló esetben érdemes ráhagyni 10 vagy akár 20%-ot is. [link]
-
Szergei
tag
Üdvözlet!
Sajnos nem nagyon értek a tápokhoz, ezért itt talán választ kapok a következő problémára, már csak a márka miatt is:
Adott egy konfiguráció, igyekszem leírni az összes fontos paraméterét:
mATX alaplap, Z97-es chipkészlet
Intel Core i7-4790 (csak turbo van, tuning nincs), cpu hűtő 1 db 120mm-es ventilátorral
2x8 GB 1600 MHz CL10-es DDR3 SDRAM, 1.5V-onGigabyte GV-N980G1 GAMING-4GD GeForce GTX 980 4 GB videokártya (tuning nélkül)
Intel 120 GB SATA 3 SSD
SATA2 7200 rpm-es HDD
WD Caviar Black 7200 RPM 1 TB (SATA3)
DVD-író
HDD rack, 1 db 4-tűs molexről max. 4 darab HDD-nek (ebből 2 HDD lenne rákötve, az ssd külön tápkábelen)
ventilátor-szabályzó, 1 db 4 tűs molexcsatlakozó, erre lenne kötve 4db ventilátor (max. 6 lehetne):
2 db NoiseBlocker PK3 140mm (max. 1700 rpm)-es ventilátor, és 2 darab 120 mm-es , "normális" fordulatszámú házhűtőAzt hiszem, ennyi...
A tápegység pedig egy Cooler Master V550 Semi-Modular... Lenne, de:
A rendszer leendő tulajdonosa szerint kevés hozzá, elsősorban a VGA miatt, mert állítólag maximális terhelésen akár 350W-os fogyasztása is lehet a kártyának tuning nélkül (ez szerintem túlzás, de tegyük fel, hogy igaz), és a Gigabyte hivatalosan 600W-os tápegységet ajánl hozzá minimum.
Szerintem viszont ez s V550s egy elég jó minőségű tápegység, +12V-on is erős, (az aggályok úgy vetődtek fel, hogy "jó, elbírja, de 90%-on terheli a tápot biztos , és az nem tesz jót neki hosszú távon").
Elsősorban játékra használnák a gépet, később majd Windows 10-zel illetve DX12-vel, ami a CPU-is kellően kihasználja majd.
(Remélhetőleg...)Azt szeretném egyértelműen megtudni , hogy jó lesz ez a V550 Semi Modular 4-5 évig minimum, (maradna benne "tartalék", nem pörögne maximumon a ventilátor stb.), vagy tényleg erősebb tápegység kell?
Előre is köszönöm a válasz(oka)t.
-
törölt tag
Sziasztok!
Tervezem, hogy veszek valami olcsóbb vízhűtést. Egy i7-4970-hoz lenne (nem K-s), és valami CM Seidon 120V Ver. 2-re gondoltam... Valaki tudna ezzel kapcsolatban véleményt mondani?
Sosem volt még víz-hűtésem :S Nem tudom, hogy ezek mennyire megbízhatóak, létezik-e olyan, hogy kilukad, után kell-e tölteni stb.
Egyáltalán kell ehhez a procihoz 15e+ Ft-s hűtés? Vagy inkább valami levegős hűtőtornyot javasolnátok?
Gyors válaszotokat előre is köszönöm!
Miklós -
törölt tag
válasz
NyuszyCaster
üzenetére
Semmi problémám a személyeddel.
A helyesírás nyelvtani szabályainak betartására bátorkodtam felhívni a figyelmedet. -
törölt tag
válasz
NyuszyCaster
üzenetére
Ez nem mentesít semmi alól.
-
CM Hungary
Hivatalos
Ez így van. Csakhogy az értékesítési folyamat egyes szakaszait szépen be kellene tartani, hogy minden szereplőre arányos terhelés jusson. Mert egyszerűbb a gyártóra tolni a felelősséget és a munka nagy részét. Órákig tudnék ezekről anekdotázni, sőt lassan egy kisregény is összejönne a történetekből.

-
seniman
veterán
válasz
CM Hungary
üzenetére
Sokan ezért sz@rnak a bolti garira és egyből a gyártóit intézik

-
törölt tag
válasz
CM Hungary
üzenetére
A magyar mentalitás szerintem az, hogy 2-3 hetet ülnek rajta.
-
CM Hungary
Hivatalos
válasz
üzenetére
Részünkről azonnali a jóváírás. Szóval nem igazán értem melyik nagyker ül akár 1 vagy 2 napot is a terméken. De például a mi disztributorunk is képes rá, ha noszogatva van. Nevet nem említenék,
és nem is fűznék ehhez több kommentet, mert a világon mindenhol működik, csak nálunk nem. Kiindulhatnánk a szerviz szó angol megfelelőjéből is, ami máshol valóban szolgálat, szolgáltatás, nálunk szívesség még akkor is, ha megfizeted az árát. -
törölt tag
válasz
CM Hungary
üzenetére
"akik max 2 napon belül (elvileg) cserélik."
Csak érdeklődnék, melyik nagyker-ben 2 nap?

NyuszyCaster: azért ez már fáj:
"kihangsujozták"
+ Mondatot nagy betűvel kezdünk és a végén akár pont is kirakható. -
CM Hungary
Hivatalos
válasz
NyuszyCaster
üzenetére
Azt megsúgnád, hogy melyik kereskedő ez? Szívesen elbeszélgetnék vele....
Írd meg légy szíves privátban!
Kösz! -
CM Hungary
Hivatalos
válasz
Thalion89
üzenetére
Sziasztok,
nem sértettetek meg, nehogy félreértsétek, csak sokszor teleugrik a hócipőm az olyan kereskedőkkel, akik nem hajlandóak normális szolgáltatást nyújtani,. miközben ez lenne a dolguk. Pedig semmi nagy dolgot nem kellene tenniük, csak visszavenni tőletek és visszabattyogni vele a nagykerbe, akik max 2 napon belül (elvileg) cserélik. -
NyuszyCaster
senior tag
válasz
CM Hungary
üzenetére
CM!
én sem akartalak megsérteni de én is azt a választ kaptam hogy ha a salidon pumpája csörög akkor vissza küldhetem ugyan de mivel én arra nem vásároltam csere garanciát igy hosszú idő a JAVITÁS!!! vagy netán a csere de! kihangsujozták hogy az nem kivitelezhető hogy másik termékre csréljem mert nem vásároltam csere garanciát még akkor sem hogy ha rá kell hogy fizesek a másik termékre ebben az esetben 3-4 honap a javitás
mert ők megnézik hogy ténleg rossz e ha igen küldik javitásra és a gyártó vagy annak partnere eldönti hogy csere vagy javitás
vagy pedig várjam meg még teljesen tönkre megy és akkor 2-3 hét ugyan ez csere vagy javitás
azt nem mondták a telefonban hogy addig mit csináljak.......DE hála istennek nem a pumpa zörgött

-
Thalion89
újonc
válasz
CM Hungary
üzenetére
Heló. Ha bármivel megsértettelek/ünk, bocsánat, nem állt szándékomban/unkban. Egyébként köszi a választ, jó tudni ezeket a dolgokat. Akkor hiába járt le az 1 éves cseregarancia, akkor sima garanciával is ha hibás a termék akkor cserélik ahogy kivettem a "szavaidból". Várunk türelemmel, remélem hamarosan küldik az új cuccost, ha nincs akkor majd egyeztetek a bolttal a továbbiakról.
Mégegyszer bocsi és további szép napot. -
CM Hungary
Hivatalos
válasz
Thalion89
üzenetére
Sziasztok,
mi az, hogy nincs cseregarancia? Mi nem javítunk semmit. A 3-4 hónap garancia pedig minden esetben elfogadhatatlan. A nagyker a bevizsgálás után azonnal cseréli, maximum 2 héten belül. Akkor lehetséges hosszabb várakozási idő, ha nincs raktáron, de ebben az esetben tájékozódni érdemes és cserét kérni más termékre. Ne engedjétek magatokat félrevezetni! Még egyszer kihangsúlyozom, itthon nincs javítás, minden termék csere amennyiben hibás! Maximum akkor szoktunk alkatrészt adni, ha az illetőnek a házzal van problémája, pl I/O panel és a lehető legkisebb mértékben akarja a felhasználó megbontani a konfigját. -
Thalion89
újonc
Köszönöm szépen a választ. Hát a cseregarancia lejárt egy kis ideje sajnos, már csak sima gari van rá év végéig. De azért remélem legkésőbb a jövőhéten küldik megjavítva, ha nem akkor majd meglátjuk mi lesz.
-
Thalion89
újonc
Sziasztok!
Csak annyit szeretnék kérdezni, hogy körülbelül mennyi ideig tarthat a szervizelése egy Cooler Master Storm Sirus SGH-6000-KK5R1 fejhallgatónak? (rossz a jobb hátsó hangszóró, legalábbis amit én vettem észre rajta) A PCX-től vettem, ha ez az infó segít. Válaszokat előre is köszönöm!

-
NyuszyCaster
senior tag
válasz
CM Hungary
üzenetére
köszi CM:HU
ha esetleg mégis gázos tudsz segiteni valahogy a javitásban vagy a cserében van gari a pcx nél de lassan elszál a bizalmam...... -
CM Hungary
Hivatalos
válasz
NyuszyCaster
üzenetére
Hát ezt így elég nehéz megmondani, de inkább valami rezgés lehet az ok, ha az oldalpanel megfogásakor nem csinálja. Próbáld meg levenni a panelt indításkor. Egyébként a folyadékhűtéseknél előfordul, hogy a pumpa az első pár percben hangosabb.
-
NyuszyCaster
senior tag
sziasztok
lehet az hogy vasárnap ota üzemelő salidon hütés hibás?? éjszakára kikapcsolom a gépet és tegnap kezdte hogy első bekapcsolásnál kattog valami de ha a ház jobb oldalához érek elhalgat ha elengedem ujra kattog és egy idő után elhalgat magától
ugye nem a pumpa az??
-
XtremLor
őstag
Ujabb haz csere utan vegul xb evo-t vettem, ez volt az egyeduli aminel nem kellett kompromisszumot kotni, fogadott atx lapot, 4hdd-t, rendes dvga-t, es 160mm cpu hutot is gond nelkul bele rakhatok, es persze mindez befer a 45cm-es hifi szekrenybe!
A hutese nagyon szimpatikus, hatra 8-12-es swif2 kerult, elolre ty140-et terveztem viszont olyan gondom adodott hogy a 14 venti 12-es furatokkal nem fer el sajnos...igy 2db 12-es noctua maradt, ventik 500-600rmp mellett is szepen dolgoznak, huvos a haz, nem hittem volna hogy ilyen jol szellozik, az also regiotol tartottam a zsufoltsag miatt a hdd-k nehogy melegedjenek, de 30fok alatt megy az osszes! Osszesegeben jo vetel volt, egyszeru letisztult forma, jol szerelheto kis kucko! 
-
Floyd80
addikt
Az év gondja: Silencio 650, az ajtó nyitása elvileg felcserélhető. Az alsó csavart simán kicsavartam kézzel, a felső lenyomható (elvileg egy sima menetes henger) viszont meg se moccan, még fogóval sem jön ki, mással meg nem lehet rányomni. Arra gondoltam, hogy mivel mágnes van azon a részen, talán az fogja, de ilyen erősen az vicces lenne.
A ház amúgy tetszik, tágas, kábeleket viszonylag könnyen el lehet vezetni, azt nem mértem fel, hogy az R9280-as egy kazán és pillanatok alatt 80 fokon üzemelt. A ház tetejére is raktam egy ventit, meg a VGA alá is, így nagyjából a már elviselhető 70 fokon megyeget. A CPU (i5-4460) jól szellőzik, gyári hűtőjével 1000-es fordulaton is max. 60 fokra ment fel.
Zaj: a hdd-ből semmit nem hallani, ez jó pont. A régi házban megőrjített, hogy a vinyó berezonáltatta az egészet. A gyári CM ventiknek viszont van hangjuk, főleg ha feltekerem max-ra. + ehhez a GPU ventije, úgyhogy játék közben nem a csendesség jut eszembe.
-
Mr.csonti
csendes tag
Köszi a teszteket,végigolvastam az összeset mindenhol azt írják hogy kielégítő-jó a hűtés a házban. Mondjuk mihez képest? De azt gondolom ha egy 240 es kompakt vízzel hűteném a procit plusz a 3db. gyári ventilátor, és és ha minden kötél szakad és játék alatt túl meleg a rendszer még mindig ki tudom nyitni a ház első ajtaját. Viszont mivel nem sokat játszom nagyon tudnám értékelni a csendet.A Cosmos se és a 625s között gondolkodom de ha a 625s nyitott előlappal megközelítőleg tudja ugyanazt a hőfokot mint a Cosmos se akkor a választás nem is kérdés.
-
törölt tag
Itt 4-5 fok különbséget írnak, egy adott házhoz képest:
http://techreport.com/review/27532/cooler-master-silencio-652s-case-reviewed/5
Az én tesztjeim szerint, a Silencio házak (pl. 650, 352, 550) akár 15 fokkal is lehetnek melegebbek, a legjobban hűtő házakhoz képest. -
Mr.csonti
csendes tag
Sziasztok!
Mi a véleményetek,tapasztalatotok a CoolerMaster Silencio 652s-ről?Mennyire hűvös,mennyire zajos,és lehet e szabályozni a gyárilag beépített ház hűtést?Játékos gép lenne benne ráadásul egy 8 magos amd tuningolva úgyhogy elég meleg lesz benne.
Előre is köszi a válaszokat! -
4264adam
nagyúr
Sziasztok!
Problémába ütköztem a következő processzor hűtővel: Cooler Master X Dream i117 RR-X117-18FP-R1
Artic MX-4 hűtővel használom. Intel Core i5 3470 processzorral és Asus P8H77-M Pro alaplappal.A processzor hőmérséklete alapból 60°C és 5mp teszt alatt felkúszik 105°C-ra. 2 hónapja van meg ez a hűtő és eddig nem volt baj. Szerintetek a senzor-al van a baj?
U.I.: Tuning HD7950 max: 67°C és az már kézzel is érezhetően elég meleg míg a CPU hűtő bordáit nem nevezném túl melegnek
-
trebrona
nagyúr
válasz
CM Hungary
üzenetére
Köszönöm, de azt hiszem ez meghaladná a képességeimet.

Más alternatíva esetleg?
(#805) seniman:
Tehát cserélhető? (nyilván nem én csinálnám)
-
trebrona
nagyúr
Sziasztok,
Centurion 534 házam van. Az egyik előlapi USB tönkre ment, kérdésem az, hogy lehet-e csak azt az egy portot cserélni, vagy az egész panelt kell?Ha az egész panelt, akkor azt hol tudom beszerezni, mert nem nagyon találtam eddig.

-
seniman
veterán
válasz
CM Hungary
üzenetére
Megvan.Ne felejts majd szólni,ha megvolt a sorsolás

-
CM Hungary
Hivatalos
Sziasztok,
indul egy kérdőívünk, amely kitöltésével Novatouch TKL-t nyerhettek. A teszt 1-2 percet vesz igénybe, ha van kedvetek hozzá, akkor itt éritek el: Billentyűzet kérdőív.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- Hobby elektronika
- VR topik
- Lightyear - befektetési app
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Google Pixel topik
- Bittorrent topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen egeret válasszak?
- LEGO klub
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 860 PRO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÚJÉVI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 13 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 12 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

A házat nem szívesen cserélném mert hibátlan.