Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• BaLee

addikt

Elkapott a nosztalgia pár napja, írtam is egy blogbejegyzést a Newcomerről ill. tegnap megtaláltam, hogy van letölthető változat ami működik emulátoron. El is kezdtem, az irányítás furcsa volt, azoktól kérdezném akik játszottak vele:
    - Hogyan lehet kilépni egy olyan képernyőről amin amúgy csak két választási lehetőség van? Pl. a dokinál ha rányomsz, hogy gyógyítson és már nem tud gyógyítani és két lehetőség van de egyik sem a kilépés. Valahogy tuti lehet, a jobb oldali shift környékén szoktam valamit nyomogatni és akkor visszaugrik.
    - A legelején kapott jelvényt hogyan tudom viselni? Emlékszem, hogy ezzel anno C64-en is sokat szívtam és most is megkapom az elején de ha használni akarom azt írja, hogy nem lehet. Valahogy nem használni kell, hanem felvenni mint a ruhát de azt nem tudom hogyan.

Enhanced Newcomerből nem készült el amúgy a magyar változat? Anno angol verziót láttam belőle talán le is töltöttem, de angolul nem érdekel, viszont láttam olyan fórum kommenteket ~10 éve, hogy már az egész le van magyarítva.

Új hozzászólás Aktív témák