- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Netfone
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Légies iPhone halvány színei
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
Új hozzászólás Aktív témák
-
bucketb0b
őstag
válasz
#99546112 #264 üzenetére
Én is azzal tolom, az a lényege esőben, hogy 1-2-3 néhol még a 4 is kritikus így azokat már pirosban saját kezűleg váltsd feljebb (ez szerintem belefér) és akkor nyerhetsz pár tizedet, mp-t, de viszont spórolni kell az üzemanyaggal később. 1 max. 2 kör lean, de ha a lassabb szektorokban több körön át használod az is megoldás. Nem ad dupla pontot a játék egyébként karrierben az utolsó futamért?
-
-
leikomessi
aktív tag
válasz
#99546112 #253 üzenetére
A 2014-es résszel még nem játszottam, ahogy olvasom több helyen is, nehezebb kipörgésgátló nélkül menni.
Én két hete kezdtem az F1 2013-ban manuális váltóval és kipörgésgátló nélkül menni. Előtte hatvan órán keresztül automata váltóval és medium TC-vel "hasítottam". Közel ötven óra után sokkal jobb vagyok így, gyorsabb, biztosabb, az eredmény másodpercekben mérhető.
Nem tudom automatán vagy kézi váltóval mész, de utóbbi esőben is nagy segítség, valamint kikapcsolt TC-nél néhány óra alatt ráérzel az autóra és nem fog pörögni feleslegesen. Nekem bevált, igaz az eső nem a kedvencem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen routert?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- AliExpress tapasztalatok
- EAFC 25
- Éjszakai műszak
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- HP EliteBook 840G6 ! AKCIÓ!!! a készlet erejéig!
- Kobo Aura Edition 2 (N236) 6" háttérvilágításos kijelzővel, 4 GB-os tárhellyel - jó állapotban
- HP ProBook 430 G8, 13,3" FHD IPS, I5-1135GU CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év
- Playstation Portal - 3 hónap Bolti Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 5600X 5700X 5800X 5900X processzor 3 év garancia 27% áfa termékbeszámítás
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest