- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Netfone
- Légies iPhone halvány színei
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
bucketb0b
őstag
válasz
#99546112 #264 üzenetére
Én is azzal tolom, az a lényege esőben, hogy 1-2-3 néhol még a 4 is kritikus így azokat már pirosban saját kezűleg váltsd feljebb (ez szerintem belefér) és akkor nyerhetsz pár tizedet, mp-t, de viszont spórolni kell az üzemanyaggal később. 1 max. 2 kör lean, de ha a lassabb szektorokban több körön át használod az is megoldás. Nem ad dupla pontot a játék egyébként karrierben az utolsó futamért?
-
-
leikomessi
aktív tag
válasz
#99546112 #253 üzenetére
A 2014-es résszel még nem játszottam, ahogy olvasom több helyen is, nehezebb kipörgésgátló nélkül menni.
Én két hete kezdtem az F1 2013-ban manuális váltóval és kipörgésgátló nélkül menni. Előtte hatvan órán keresztül automata váltóval és medium TC-vel "hasítottam". Közel ötven óra után sokkal jobb vagyok így, gyorsabb, biztosabb, az eredmény másodpercekben mérhető.
Nem tudom automatán vagy kézi váltóval mész, de utóbbi esőben is nagy segítség, valamint kikapcsolt TC-nél néhány óra alatt ráérzel az autóra és nem fog pörögni feleslegesen. Nekem bevált, igaz az eső nem a kedvencem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Gaming notebook topik
- Ismét 128 és 256 GB-os memóriaszetteket villantott a G.Skill
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- One mobilszolgáltatások
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- BIOS frissítés
- További aktív témák...
- LG OLED55G42LW LG Gyári garancia 3 év
- HP EliteBook 840G6 ! AKCIÓ!!! a készlet erejéig!
- Kobo Aura Edition 2 (N236) 6" háttérvilágításos kijelzővel, 4 GB-os tárhellyel - jó állapotban
- HP ProBook 430 G8, 13,3" FHD IPS, I5-1135GU CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év
- Playstation Portal - 3 hónap Bolti Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest