- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
jozsi252 #348 üzenetére
Egyébként az irányítással kapcsolatban egyetértek Veled. A tavalyihoz képest nekem egyelőre jobban fekszik. Végre megint lehet blokkolóra fékezni, és a gázt is jobban tudom adagolni. Lehet, hogy ez csak ízlések és pofonok kérdése, de ilyen szempontból jobban bejön, mint az előző verzió. Egyelőre...
FFB-t remélem orvosolják. Régebben is volt hasonló gond G27-tel. Ha jól emlékszem a VSYNC megoldotta, mert csak 100 FPS felett hülyült meg.
-
válasz
jozsi252 #344 üzenetére
Húzogassa a f*szom
Komolyan mondom, hogy vérlázító már, amit művelnek. Minden egyes alkalommal megy a nagy csinnadratta, hogy most aztán így, meg úgy odatettük magunkat és az idei verzió soha nem látott újításokat fog tartalmazni. És valóban... Egyre rosszabb lesz
Én ne bánom, hogy megvettem, de nem a játék miatt, hanem a társaság miatt, akikkel szoktam játszani... Mondjuk ennyi erővel ultizhatnánk is együtt online
-
Nem bántásból, de...
A 2014-nél is ment a nagy hype-olás, hogy ilyen szuper lesz, meg olyan szuper, aztán olyan szinten van tele bug-okkal, hogy hihetetlen. Szerintem az egyik legrosszabbul - ha nem a legrosszabbul - sikerült darabja az F1-es szériának...
Valószínűleg a 2015-öt is meg fogom venni, mert a remény hal meg utoljára
-
Én most tértem vissza a ligába, mert a versenyzés hiányzott és egyelőre új játékot nincs időm megismerni, kitapasztalni.
De ismét rájöttem, hogy csak bosszúságot okoz ez a bughalmaz.
Konkrétan 50%-os Hockenheim futamra 56% esőt írt. A 16 körben meg is érkezett az eső. 21 körben már verte fel a vizet rendesen a kemény keverék, gondoltam/gondoltuk (nem csak én hanem a futamon részt vevők több, mint fele, akik szintén nem ma kezdték az ipart) már jó lesz az inter.
Hát qrvára nem!!!!Konkrétan a tök vizes pályán elkapart és túlmelegedett. 5 kör szakadó eső után sem volt jó az inter
Volt aki felrakta poénból a szuperlágyat és mi történt szerintetek? Tapadt, mint állat...Na ennyit a CM játékáról...
A 2015-ből biztos, hogy a "demót" fogom először megnézni, de valami nagyot kell alkotniuk, hogy egy büdös buznyákot is fizessek érte....
Komolyan mondom mindjárt felrakom a videót...
-
válasz
leikomessi #270 üzenetére
2013-at használsz, vagy 2014-et?
2013-hoz tudok adni egy saját Brazil TT kört: [link]
-
válasz
leikomessi #268 üzenetére
Szia!
Most ezért kapni fogok
Ebben a játékban semmi nem úgy működik, mint a valóságban. A 2013-ban szerintem egész jól lehetett használni degresszív fékezést (ha arra gondolsz, hogy először gyakorlatilag padlóig nyomom, majd szép lassan engedem fel). Nekem nem sikerült átszoknom a 2014-re ezért már egyre kevesebbet is játszom vele...
Már csak abban bízom, hogy a 2015-öt jobban megcsinálják, bár...A 2014-hez is ígértek javítást, de szerintem az a javítás 2015 néven fog megjelenni...
-
válasz
leikomessi #254 üzenetére
A 2014-es teljesen más. Egy szenvedés a 2013 után
-
válasz
Motion_Blur #145 üzenetére
Woáááááw, köszííííííííííííííííííííí
-
válasz
Motion_Blur #103 üzenetére
Igen, a szárnyakkal van értelme játszani, ezt többen is megerősítették. Én csak egy általános kiindulási alapot írtam.
-
Steamről szerintetek mikor lesz tölthető?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- bambano: Bambanő háza tája
- PlayStation 4
- Eredeti játékok OFF topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Asus TUF 16 FA607PI - 16" 2,5K 165Hz - Ryzen 9 7845HX - 32GB - 1TB - RTX 4070 - Win11 - 1,5 év gari
- Eladó Logitech G735 gyári dobozban, kiváló állapotban!
- Eladó RODE NT-USB Mini gyári dobozban, megkímélt állapotban!
- Eladó ASUS ROG FUSION II 500 + ASUS ROG THRONE QI gyári dobozban, kifogástalan állapotban!
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB Jótállás: 2026.10.24.-ig Állapot: 10/10 Független
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO Fekete/Platinafehér Gamer Szék
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest