- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Na, még egyszer, csak ezúttal OnePlus Open néven
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
jozsi252
veterán
Viszont azért nem csak kontra van, hanem pro is, mégpedig hogy az irányítás kicsit élethűbb lett, legalábbis úgy vélem. Kikapcsolt kipörgésgátlóval, pillanatok alatt kidobja a seggét, illetve a hangok sokkal realisztikusabbak lettek az elődhöz képest.
Szóval azért fejlődtek a dolgok, grafikával nincs gondom, HIGH-on játszok de FPS-el semmilyen gondom sem volt.
Csak ez a fránya FFB oldódna meg.. Meg a másik hogy össze vissza villognak a G27-en a ledek, hát elég nevetséges.. -
jozsi252
veterán
Ez az egész játék egy nagy vicc.. De bánom már hogy megvettem!!
Kicsit bújtam a külföldi fórumokat, és több embernek is van ilyen gondja az FFB-vel mint nekem. A megoldás, ha már versenyzel, ki kell húzni a kormány USB csatiját, majd visszadugni. Kalibrál és működik minden, egészen addig ameddig nem nyomsz egy Pause-t, hogy mondjuk vissza akarsz menni a garázsba, vagy módosítani szeretnél egy segítséget, mert akkor megint elmegy az FFB.
-
Fang
aktív tag
Nem szeretnék okoskodni, de szerintem aki ideje korán feltette az intert az nem nézte a gumi hőmérsékletet. Az alapján egyértelműen el lehetett dönteni, hogy mikor kell váltani, én pl a 25. körben! cseréltem csak akkor is azért mert már elkopott a 11 körös lágy alattam
1 kört még lehetett volna lágyon is menni. Az 1-2. kanyar kivételével az egész pálya jó volt a száraz guminak. Nálam például a 23.körben még nem volt esőfüggöny.
Ettől függetlenül mi is végig azon matekoztunk Kockával, hogy mikor "boxoljunk" mert az eső csöpörgött a tapadás meg nem nagyon változott
[F1 2014 GoCompete R10 - Germany - Hockenheim - 50%]
ui: Jim setup ügyben itt nézelődj, hét elején mindig fel szokta tenni a srác az épp nekünk aktuális pályát: [link]
-
-
scampolo84
aktív tag
Ez tényleg igaz. Én nem vagyok egy nagy pro, de a 13-ban szépen tudtam vezetni én is TC nélkül, szerintem ott jobban eltalálták. Itt is megy de azért nincsenek 3-4. fokozatban kipörgő kerekek a valóságban pláne nem kormánnyal játszva....
Az ABS-t nem is értem mert soha nem találkoztam elfékezésből adódó blokkolással még kikapcsolt állapotban sem...
-
Fang
aktív tag
Igen, DFGTés tc med
(se időm se kedvem szívatni magam tc off-fal, 2013-ban tc off mentem mert ott gyorsabb voltam tőle, nos ebben a verzióban ugye fordult egyet a világ, én meg szeretek nyerni, ha lehetséges)
A következő futamra még nincs végleges setupom, otthonról majd egy teszt setupot tudok küldeni. -
Chereiose
addikt
Hát akinek gyors a nete annak kb olyan gyorsan lent lesz mint aki telepíti
Én ezért is veszem lemezen, ezzel a tetű nettel 1 nap alatt jönne le kb..
Amúgy felhívtam az 576-ot, hogy át lehet-e venni előre 1 nappal korábban, azt mondta, hogy nem tudják még, ha árusíthatják akkor szólnak majd telefonon. De van egy olyan érzésem, hogy ebből nem lesz semmi és csak pénteken lehet átvenni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt állapotú Xbox Series X 1TB eladó. Kitisztítva és újrapasztázva!
- Gamer PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest