- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sutee89
aktív tag
válasz
Motion_Blur #166 üzenetére
Szívesen, én is tippben kaptam.
-
Sutee89
aktív tag
válasz
Motion_Blur #162 üzenetére
-
MC HOBO
aktív tag
válasz
Motion_Blur #162 üzenetére
Sajnos nincs, nekem is csak szerencsém volt, mert egy haver megnyerte valami bugyuta játékkal, de neki nem kell...
Így eladja nekem 5-ért...
-
dragonfx
veterán
válasz
Motion_Blur #145 üzenetére
na de ez melyik anygdijra van?
mindegyiken más a jo nem gumifüggő?
meg mondjuk embere válogatja szerintem. 50%ban kb nekem is ilyen... -
bucketb0b
őstag
válasz
Érdeklődnék egy kicsit, hogy ez mennyire "jó" setup. Korábbi verziókban is volt ilyen mindenre jó setup, de ezt a setupot hogyan értse az ember? Kb. a lehető legjobb setuphoz van közel és tényleg csak 1-2 változtatás kell ami már inkább a vezetési stílushoz igazodik? Azért kérdezem, mert még nem volt időm több setupot kipróbálni ezzel mentem 15-20 kört Brazíliában különböző autókkal. TT-ben mennyire számít az autó? 13ban a Merci volt a "legjobb" erre a célra, de itt valahogy számomra "nem jön be autó" ezért próbálkoztam már Red Bullal, Ferrarival és McLarennel is, de nagy különbségeket nem vettem észre, egy picit a McLaren lassabbnak tűnt a RB és Ferrarinál, és a RB is egy kicsit a Ferrari előtt van érzésem szerint.
1:13:0xx volt a legjobb időm RB-al, de ha egy tökéletes kört rakok össze akkor 1:12:7xx a max. amit úgy érzem kihozhatok az autóból. Mercivel gyorsabb lennék szerinted vagy egyenlőek az autók csak a vezethetőségük miatt tűnnek lassabbnak?
Ami még hozzátartozik az igazsághoz, hogy billel tolom, de szerintem ez nem befolyásolja az autókat max. a köridőmet rontja az automata váltás miatt -
válasz
Woáááááw, köszííííííííííííííííííííí
-
válasz
Motion_Blur #103 üzenetére
Igen, a szárnyakkal van értelme játszani, ezt többen is megerősítették. Én csak egy általános kiindulási alapot írtam.
-
PiE137
senior tag
válasz
Motion_Blur #69 üzenetére
Én még a Grid1-ben megszoktam a túlkormányzottságot, úgyhogy képtelen lennék olyan nagy szöggel menni!
De én is a feedbeack-el szenvedtem eddig, mert win8.1-en gubanc volt a driver kérdéssel.
De amúgy még képlékeny a dolog, majd próbálgatom... de a tavalyinál simán alap 200-al mentem,Nekem is lenne egy kérdésem:
Kulcsot vett vki, vagy mind lemezessel toljátok? Mert én vmi gamers outlet nevű oldalon rendeltem elő, és csak most látom, hogy ott 21-ét ír elérhetőségnek. Ez miért van?
Ciki. Addig marad a virágbolti... -
Chereiose
addikt
válasz
Motion_Blur #50 üzenetére
Mondjuk én még a beállításokhoz nem nyúltam, csak kipróbáltam a kocsikat meg az új pályákat, majd megnézem egy jó setup-al is, hogy hogyan viselkedik a kocsi...
-
hermanyi
addikt
válasz
Motion_Blur #39 üzenetére
De nyikorog a gumi
legalábbis megcsúszásnál
-
Sutee89
aktív tag
válasz
Motion_Blur #4 üzenetére
"Nincs más F1-es játék, úgyhogy "muszáj"..."
Assetto Corsa F1 2014 MOD, rFactor, rFactor 2... stb. -
Csapoati
nagyúr
válasz
Motion_Blur #4 üzenetére
Az nálam már megvolt a Grid Autosporttal.
Egyébként ha még idén bele tudnék szaladni egy 50%-os leárazásba, akkor megveszem esetleg.
-
tkesy
addikt
válasz
Motion_Blur #1 üzenetére
Az F1 2015 ugyanis még a Forma-1 szezon korai szakaszában meg fog jelenni, és végig az évad eseményeinek megfelelően frissítik majd a Codemasters munkatársai, így hozva közelebb a játékosokhoz a száguldó cirkusz működését.
Szóval akkor mi is pályára gördülhetünk majd '15 február elején, az első teszt alkalmával?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Huawei P30 Liter 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Makulátlan MacBook Air M1 99%-os Akkuval és 2+ Év iStyle Garanciával!
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X +GTX 1660 SUPER +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Asus TUF 16 FA607PI - 16" 2,5K 165Hz - Ryzen 9 7845HX - 32GB - 1TB - RTX 4070 - Win11 - 1,5 év gari
- Eladó Logitech G735 gyári dobozban, kiváló állapotban!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest