- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Yettel topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
Új hozzászólás Aktív témák
-
leikomessi
aktív tag
válasz
scampolo84 #273 üzenetére
Amíg automatán, medium TC-vel, mentem sokat segített egy jó setup. ABS-t soha nem használtam.
Aztán áttértem manuálisra, valamint teljesen kivettem a TC-t, meghagyva a korábbi jónak vélt setupokat még gyorsabb lettem. Tény, hogy gyakorlással folyamatosan tudok faragni, tehát a pálya ismerete elengedhetetelen. 15-20 kör után már jelentősen meg lehet javítani egy időt.
Manuális váltóval sokkal jobban érzem az autót, nem váltogat fel feleslegesen kanyarban, a féktávok is sokkal jobbak. Nem sokára ki tudom próbálni a degresszív fékezést, kíváncsi leszek hátha segít. Néha megcsúszik az autó kanyarban, kis sebességgel a féktáv legvégén. Ez ugye pont ettől van, ha a valóság irányából közelítjük a dolgokat. -
leikomessi
aktív tag
Sziasztok!
Tapasztaltabbakat, kormánnyal, kontrollerrel versenyzőket kérdezném elsősorban, használjátok a degresszív fékezest? Működik egyáltalán a játékban úgy, mint a valóságban? Szükség van-e a használatára? -
leikomessi
aktív tag
válasz
#99546112 #253 üzenetére
A 2014-es résszel még nem játszottam, ahogy olvasom több helyen is, nehezebb kipörgésgátló nélkül menni.
Én két hete kezdtem az F1 2013-ban manuális váltóval és kipörgésgátló nélkül menni. Előtte hatvan órán keresztül automata váltóval és medium TC-vel "hasítottam". Közel ötven óra után sokkal jobb vagyok így, gyorsabb, biztosabb, az eredmény másodpercekben mérhető.
Nem tudom automatán vagy kézi váltóval mész, de utóbbi esőben is nagy segítség, valamint kikapcsolt TC-nél néhány óra alatt ráérzel az autóra és nem fog pörögni feleslegesen. Nekem bevált, igaz az eső nem a kedvencem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SZÉP Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/2TB RTX A4000 8GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Eladó Apple MacBook Pro 13" A1706 (Late 2017, Silver - EMC 3163)
- Amazfit GTR 2 Classic okosóra dobozában töltőkábellel
- Mac mini M1 chip 8 magos CPU-val, 8 magos GPU-val
- Eredeti Sony PS4 Dualshock 4 kontroller - Vezeték nélküli
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest