- Poco X6 Pro - ötös alá
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Augusztusban jön a Honor Magic V Flip 2
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Motion_Blur
félisten
F1 2015 topik: [link]
-
Motion_Blur
félisten
Szánalmas....
-
Motion_Blur
félisten
Találtam egy jobb setupot mint a jó megszokott 1-1, 11-11 stb...
Front Wing Angle: 3
Rear Wing Angle: 2Balance: F 48% - R 52%
Pressure: High
Brake Size:LargeFront Anti-Roll Bar: 11
Rear Anti-Roll Bar: 6Front Ride Height: 11
Rear Ride Height: 6
Front Spring Stiffness: 11
Rear Spring Stiffness: 1Camber Front: -3.5
Camber Rear: -1.5
Toe Front: 0.15
Toe Rear: 0.50Több pályán is teszteltem, 3-4 tizedet jelent kb
Ennek örömére sikerült bemenni 1:11-be Interlagosban: [link] - ebbe most nem sok maradt, bő 1 tized..
-
Motion_Blur
félisten
Sochi TT, elb*szott utolsó szektorral, nem könnyű pálya
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Chereiose #49 üzenetére
Bepróbáltam 11-1-es szárnyon, Suzukában a szegény Bianchi féle kanyar kijáratánál 6-ban is akkorát indult a hátulja hogy öröm volt nézni
2-1-es szárnnyal azért már sokkal kezesebb. Érdekes módon a Hringen sokkal nagyobb tapadást éreztem és erősebb időt is tudtam futni mint Suzukában (valós időkhöz képest).
-
Motion_Blur
félisten
-
Motion_Blur
félisten
Megkergettem a Mercit:
Hungaroring - 1:21.574
Suzuka - 1:36.4252013-hoz képest nekem jobban tetszik, kevésbé lehet leszorítóerőből autózni, és jól "szimulálták" a turbót.
-
Motion_Blur
félisten
1:36-os kört tudtam tekerni elsőre Suzuka TT-ben.
Ugyanezzel a setuppal 2013-ban 1:30-ra emlékszem, úgyhogy kicsit reálisabbak lettek a köridők és tényleg figyelni kell kigyorson, ez mindenképpen pozitívumG25, minden segítség OFF.
Fura hogy féktávon nincs hangja a motornak
-
Motion_Blur
félisten
Úgy látom hogy már lehet tolni, este mehet a TT-zés
-
Motion_Blur
félisten
A Codemasters által kiadott F1 2014 október 17-én jelenik meg PC-re, Xbox 360-ra és PS3-ra. A program a szokásos licencfrissítésen túl végre a 2014-es szezon összes hivatalos versenyszabályát is megkapja, így az eddigi részeknél autentikusabb élmény lesz újrajátszani az idei szezon futamait, illetve javul a kezelhetőség, bővül a Scenario játékmód, és megjelenik egy "Very Easy", azaz felettébb megbocsátó nehézségi szint is (a Codemasters tapasztalatai szerint a korábbi F1-ek túl nehezek voltak).
A brit kiadó egyelőre csak a már leköszönt konzolgeneráció géperie adja ki az F1 2014-et, mert a játékban használt EGO motor állításuk szerint nem igazán alkalmas a PS4 és az Xbox One lehetőségeinek kihasználásra. Így az új generációs ráncfelvarrás 2015-ben lesz esedékes, amikor is kijön az F1 2015, teljesen új grafikusmotorral, fizikával, és egy igen érdekes online frissítési metodikával. Az F1 2015 ugyanis még a Forma-1 szezon korai szakaszában meg fog jelenni, és végig az évad eseményeinek megfelelően frissítik majd a Codemasters munkatársai, így hozva közelebb a játékosokhoz a száguldó cirkusz működését. Ambiciózus elképzelés, meglátjuk, mi sül ki belőle. Az mindenesetre senkit se tévesszen meg, hogy az F1 2014 és 2015 megjelenése között nem fog eltelni egy teljes év, a Codies ugyanis már régóta dolgozik a generációs ugrást jelentő folytatáson.
forrás: pcguru.hu
Minimális és ajálott gépigény:
Processor: Intel Core 2 Duo @ 2.4Ghz or AMD Athlon X2 5400+
Graphics: AMD HD2600 or NVIDIA Geforce 8600
Network: Broadband Internet connection
Hard Drive: 15 GB available space
Sound Card: DirectX Compatible soundcardOS: Windows Vista 64 bit, Windows 7 64 bit or Windows 8 64 bit
Processor: Intel Core i7 or AMD FX Series
Graphics: AMD HD6000 Series/Nvidia GTX500 Series minimum 1GB RAM
Network: Broadband Internet connection
Hard Drive: 20 GB available space
Sound Card: Direct X compatible soundcardHivatalos oldal: [link]
Facebook: [link]
Twitter: [link]
Blog: [link]
Racedepartment (modok, setupok): [link]
Hírek magyarul: [link]#KeepFightingMichael
#ForzaJules
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP Spectre x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -60% i7-1360P 32/2TB Intel Arc A370M 4GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -60% i5-1135G7 4Mag 16GB /512GB FHD IPS
- Samsung Q80T 55" QLED - 4K 120Hz VRR / FreeSync / HDMI 2.1
- ÚJ HP ENVY 17 Nagyképernyős "Kis Gamer" Laptop -45% 17,3" Brutál i7-13700H 16/1TB Iris Xe FHD IPS
- Legion Go 8APU1
- Lenovo 13 Core i3-7100 Cpu laptop eladó
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- RITKASÁG: MSI Big Bang Z77 MPOWER
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest