- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Mobil flották
- Egyedülálló akkumérettel futott be a OnePlus Nord CE5
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
bandika0626
senior tag
válasz
bucketb0b #265 üzenetére
Sziasztok.
Én egy saitek ps1000 paddal nyomom az f1-et és az a problémám, hogy kanyarban úgy viselkedik mintha sebességfüggő kormányzás lenne.Gyors kanyarokban tuti hogy lecsúszik. A gyors egymást követő kanyarokat meg lehetetlen bevenni vele mint pl japán pálya.
Aki gamepaddal nyomja annál is ilyen föleg xbox360 pad érdekelne vagy csak az enyém. -
tkesy
addikt
válasz
bucketb0b #209 üzenetére
Nem tudnál felrakni egy videót, hogy Te hogy vezetsz ezzel a quick car setuppal? Mert most lefutottam 2x a kínai nagydíjat: egyszer saját setuppal és +1 kiállással masodszorra meg a quick car setuppal és a gép által javasolt stratégiával... Utóbbival több pontot szereztem ugyan, mert tulajdonképpen LH kivételével mindeki mögöttem vonatozott az első boxkiállásig, de ha a a nyers időket nézzük, akkor a quick car setup-al kaptam 63s-ot LH-tól (aki mindkétszer hasonló idővel nyerte meg a futamot) míg a linkeltel,- a+1 kerékcsere ellenére,- csak 43s-ot...
-
tkesy
addikt
válasz
bucketb0b #209 üzenetére
Ezzel, illetve a szárnyakkal szoktam picit játszani... Lehet csak én nem tudok vezetni, de a Merci egy külön kategória... Mondjuk Bahrein-ben sikerült kisebb csodát végrehajtanom azzal, hogy 1 próbálkozásból kemény keveréken jutottam be a Q3-ba...
De végül ott a 4. v 5. helyen futottam be úgy, hogy hogyha levettem volna az extra boxkiállásom idejét, akkor is kaptam volna +10s-et LH-tól...
-
PiE137
senior tag
válasz
bucketb0b #202 üzenetére
Igazságotok van, jól összefoglaltátok.
Csak ugye pár évig megeszi az ember a maszlagot, hogy "most aztán nagyon ütőset fogunk odarakni, mert Anthony Davidson-nal fejlesszük a játékot" stb.
Helyette inkább olyat hoznak össze, amivel mintha direkt idegesíteni akarnák a júzereket, olyan fatális melléfogások vannak benne.
Codiék csak azért élnek meg ebből a sh!t-ből, mert nincs más alternatíva arcade fronton.
Szimulátorozni meg szerintem hobbi szinten nem érdemes, ahhoz komoly elhivatottság, és sok szabadidő kell! Űberkockáknak való! -
PiE137
senior tag
válasz
bucketb0b #199 üzenetére
Akkor vagy én csinálok vmit rosszul, vagy a mclaren annyival jobb!
Mondjuk azt már kifejtettem, h a williams messze a legrosszabul sikerült autó a valósághoz képest sztem.
A Legend mindenképpen kihívás, még egyedi beállításokkal is, legalábbis az én tudásommal.Én csak azt nem értem, hogy közvetítéseknél ha mutatnak egy cockpit kamerát, olyan "kényelmesnek" tűnik, ahogy vezetnek, szép lassan váltanak vissza, nagy ívekben kanyarodnak stb.
No most, ha én ezt a játékban próbálnám kivitelezni, kb 5mp-el mennék rosszabbat a mostani időimnél is!
Helyette élesen veszem a kanyarokat, pakolom vissza a fokozatok, mint állat a minél rövidebb féktávokért...
Vagy a TV nem adja vissza rendesen, hogy vezetnek a pilóták határon, vagy a játék baromira nem valósághű! -
PiE137
senior tag
válasz
bucketb0b #151 üzenetére
Én úgy tapasztaltam, h TT-ben valóban hoz pár tizedet, versenyhez viszont túl "aggresszív" beállítás.
Nálam így minden kanyarban szinte csikorognak a kerekek, gondolom koptatja is miatta keményebben a gumikat.
Ami az autókat illeti, a Mercedes messze kiemelkedő, azzal lehet a legjobb időket elérni.
A williams sikerült érzésem szerint baromi gyengére a valósághoz képest, a Rb a második -, a ferrari a harmadik legjobb kocsi. De ez persze csak az én meglátásom. 😊[ Módosította: Barthezz2 ]
-
PiE137
senior tag
válasz
bucketb0b #91 üzenetére
Mi is úgy jártunk a haverral a coop szezonban, hogy a Q3-ban spóroltunk, mint tavaly.
Mondjuk a gumikopást a grafikán igen vacakul jelzi, mert nálunk már az enyhén barna gumik is kegyetlenül elkezdenek csúszkálni, szitál a kocsi rendesen alattuk.Az erőviszonyok se sikerültek túl jóra: a williams-sel csak kínlódunk sokszor, a gyári mercedes utólérhetetlen experten, de a ferrari és a red bull is sokkal erősebb, mint a valóságban szerintünk.
A gép továbbra sem hibázik, a futamok esemény nélkül lezajlanak, és baromi sok az eső. A büntetések szolidabbak lettek, de ennek hála az AI szabadon kilökhet, nem kap semmit.
Hát maradt hiba a játékban bőven, de legalább a rajtnál okosabb a gép, nem megy neki az embernek eszetlenül. -
werszomjas
addikt
válasz
bucketb0b #81 üzenetére
Itt van 8500-ért vagy kérdezd meg nála.
Mondjuk ez lehet drágább mint amit írtál, de legalább tuti jó lesz.
+2
De én maradnék inkább a hardverapósoknál, azokban jobban bíznék.
-
werszomjas
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Wii U
- LEGO klub
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Háztartási gépek
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Mobil flották
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest