Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Fotók, videók mobillal
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Google Pixel topik
- MIUI / HyperOS topik
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen robotporszívót vegyek karácsonyra? (2025)
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
PROHARDVER! témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gonosz
csendes tag
Ez korrekt
. Gondoltam ám én is ilyenre, csak még egyszerűbben. Fogsz két diódát és a 5VSB-t és a 12V-ot ''összediódázod'' a venti ''+'' kivezetésére. Kis szépséghibája, hogy a ventinek tudnia kell indulni 4.4V-ról, ill. full üzemben is csak 11.4V-ot kap. Kikapcsoláskor valszeg menne, mert akkor ugye csak ''leesik'' a fesz 12-ről 5V-ra. De asszem a teljes áramtalanítás a legjobb megoldás (gondolok itt pl az áramszünetekkor fellépő fesz ingadozásra. stb).
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4224
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3760
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A4000 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
. Gondoltam ám én is ilyenre, csak még egyszerűbben. Fogsz két diódát és a 5VSB-t és a 12V-ot ''összediódázod'' a venti ''+'' kivezetésére. Kis szépséghibája, hogy a ventinek tudnia kell indulni 4.4V-ról, ill. full üzemben is csak 11.4V-ot kap. Kikapcsoláskor valszeg menne, mert akkor ugye csak ''leesik'' a fesz 12-ről 5V-ra. De asszem a teljes áramtalanítás a legjobb megoldás (gondolok itt pl az áramszünetekkor fellépő fesz ingadozásra. stb).