- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kedvcsináló videó is jött a Vivo X300 szériához
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gonosz
csendes tag
Chieftec: szívemből szólsz ;) Lehet hogy szétkapom a tápot és belerakok egy kapcsolót. Igaz még garis, de kit érdekel. Úgyis meg akarom nézni a technikai szinvonalát ;) Egyébként a készenléti táp akkor is megy, amikor bekapcsolod a ''fő'' tápot, ergo melegszik is. De legalább ilyenkor hűti a venti...
zLegolas: igen, ilyet én is tervezek előbb-utóbb építeni (biztos ami biztos). Láttam az oldaladon is fent van. Mennyi lehet a félvezetők ára? Mert gondolom egy Maxx-ból több is kijönne ;)
-
Gonosz
csendes tag
A konfigot elbírja, nem is azzal van a baj. Én inkább a készenléti tápjától félek ;). Nehogy úgy járjak mint anno sokan a JNC/Vargánéval, hogy melegszik melegszik (készenlétben), kiszáradnak a kondik és egyszer egy bekapcskor pukk, magával viszi a gépet. Szóval ha nem is forrósodik, de azért érezni egy kis melegséget a ventinél, miközben öcsém Huntkey-e tök hideg marad. És mivel kapcsoló az nuku rajta, inkább mindíg kihúzom a hálózatból.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- FRISSÍTETT LISTA - Lenovo LOQ / LEGION Pro , Lenovo Yoga Pro (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB fehér játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest