- További kavarás a Pixel 10-ek körül
- Fotók, videók mobillal
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Motorola Edge 40 - jó bőr
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gonosz
csendes tag
Chieftec: szívemből szólsz ;) Lehet hogy szétkapom a tápot és belerakok egy kapcsolót. Igaz még garis, de kit érdekel. Úgyis meg akarom nézni a technikai szinvonalát ;) Egyébként a készenléti táp akkor is megy, amikor bekapcsolod a ''fő'' tápot, ergo melegszik is. De legalább ilyenkor hűti a venti...
zLegolas: igen, ilyet én is tervezek előbb-utóbb építeni (biztos ami biztos). Láttam az oldaladon is fent van. Mennyi lehet a félvezetők ára? Mert gondolom egy Maxx-ból több is kijönne ;)
-
Gonosz
csendes tag
A konfigot elbírja, nem is azzal van a baj. Én inkább a készenléti tápjától félek ;). Nehogy úgy járjak mint anno sokan a JNC/Vargánéval, hogy melegszik melegszik (készenlétben), kiszáradnak a kondik és egyszer egy bekapcskor pukk, magával viszi a gépet. Szóval ha nem is forrósodik, de azért érezni egy kis melegséget a ventinél, miközben öcsém Huntkey-e tök hideg marad. És mivel kapcsoló az nuku rajta, inkább mindíg kihúzom a hálózatból.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged