- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- One mobilszolgáltatások
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
- iPhone topik
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chieftec
őstag
Én a 460 as Chieftecel is ezt csinálom ha nem használom akkor feleslegesen minek fogyassza az áramot készenlétben. A legtöbb tápban ilyenkor felforr egy borda és a kondik persze pont mellette vannak. Kösd rá egy kapcsolós elosztóra és kész. Ilyen szempontból az AT jobb volt!
-
Chieftec
őstag
Ezt én is aláírom azért annyira nem rosszak ahogy ezt néhánya leírják. Kapásból 8-10 embert ismerek akinek Codegenje van de eddig még 1 iktől sem hallottam hogy füstölt volna. Azért ennél van párszor rosszabb is. pl: JNC közismertebb nevén Vargéne és Társa Bt.
-
Chieftec
őstag
Mind1 a jelenleg konfigodat sztem simán viszi de azért írd le hogy pontosan mi van benne.
-
Chieftec
őstag
az véletlenül nem 300X?
Nekem ilyen tápról XP 2200+ @2800+, 9800Pro @ XT, 2 optikai 2 wincsi tuner stb.
Sztem simán el kell bírnia és a display sorozat tényleg jobb a simánál. -
Chieftec
őstag
Persze bőven elég a 360 as is van itt olyan a PHn akinek X800PRO @ XT és 3.0 as foszfor meg 4 wincsi megy róla. Én azért vettem 460 ast mert nagyon előre tervezek ez sztem még 4-5 év múlva se kell cserélni.
-
Chieftec
őstag
Azt nemtom melyik széria de már kifutottak.
-
Chieftec
őstag
Ezután nyugodtan elmehetsz otthonról úgy hogy megy a gép nekem gyakran megy több napot egyszerre és eddig még semmi baja nem volt (de nem is lesz)
. Bár a Chieftecnek is volt egy rossz sorozata de ha jól tudom akkor azok már kifutottak.
[Szerkesztve] -
Chieftec
őstag
Ha új videokarit szeretnél akkor mindenképp vegyél egy új tápot.
Én Chieftec 420 asat ajánlanám 10 fölöt van pár ezerrel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC - Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 256SSD+500GB HDD
- Wimius W2 okosprojektor / Számla + Garancia / 30 000 Ft
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Beszámítás! Samsung Galaxy Tab S6 Lite 2020 64GB 4G tablet garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest