- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ruby88
csendes tag
Teljesen kezdő hálózatosként megéri megtanulni programozni pythonban (hálózatot)? Vagy csak L3-as szinten van értelme?
Egyébként nem a nulláról indulok, mert Javában tudok (annyira, mint amennyi elég volt az 5ös szakmai érettségihez, szóval csak alap, de legalább van valamennyi közöm a programozáshoz)
-
ruby88
csendes tag
ahol nem csak*
-
ruby88
csendes tag
Ez egy régebbi hozzászólás, de ennyire rossz lenne a 2nd line supportos munka? Légyszi letudjátok írni, hogy miből áll egy átlagos napja egy ilyen szakembernek? Vannak ilyen monitorozó programok, azokat kell figyelni folyton és ha van valami hiba, akkor el kell hárítani? Pont most jelentkeztem ilyen állásra
-
ruby88
csendes tag
Ha van itt olyan, aki hálózat mérnökként vagy hasonló pózícióban dolgozik a Vodafonenál, tudna írni nekem privátot, kérem?
-
-
ruby88
csendes tag
Értem. Láttam sokan dolgoznak a BT-nél. Oda van esélyem bekerülni érettségi után, erős angol nyelvtudással? Például Service Support Engineernek. Jelenleg rendszerüzemeltető OKJ-t tanulok középiskolában. A Cisco Networking Academy programban van benne az iskola. Plussz CBT Nuggetsből, hasonlókból is tanulok.
-
ruby88
csendes tag
Ezek a teszt kérdések, amik vannak a learncisco.net-en, a CCNA vizsgához, azok azok, amik a vizsgán előfordulhatnak?
-
ruby88
csendes tag
Köszi a válaszod! Írtam egy privát üzenetet.
-
ruby88
csendes tag
Köszi szépen a válaszod.
-
ruby88
csendes tag
Sziasztok!
Szerintetek hol kezdjem el a karrieremet, miután leérettségiztem és megszereztem a rendszerüzemeltető OKJ-mat? CCNA Introduction to networks-ot csináljuk jelenleg az iskolában, szóval itt szerzek némi tudást a hálózatokról, emelett Jeremy Cioara CCNA-s videóit nézem (valahol azt olvastam, hogy talán jobb lenne mást nézni, mert ez viszonylag régi, de nekem ez tetszik). Szóval tudtok jó munkahelyet ajánlani majd? Menjek valami multihoz helpdeskesnek, vagy hogy kezdjem el?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Augusztusi hardverszuflé
- Milyen processzort vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Gran Turismo
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Hálózati / IP kamera
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Eladó 2 monitor csomagban, de akár külön-külön is ASUS XG438 + Acer B246HYL
- Ikea mittzon íróasztal, 140x60
- Bluering Libra irodai forgószék
- HP ProDesk 400 G5 DM Mini PC, Intel Core i5-9500T Processor, 8GB DDR4, 256GB SSD Win 11, Számla, 2
- HP Z240 PC, Intel Core i7-6700 Processor, 8GB DDR4, 256GB SSD, Win 11, Számla, 2 év garancia
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest