- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyber_Bird
senior tag
Szia!
Nekem van, de en meg a regit csinaltam.Szerintem egyaltalan nem nehez.
Nekem az egyetlen bajom az volt vele, hogy sok elmeletet kell bemagolni hozza, es abban sosem voltam tul jo.Illetve mostmar a ccna vizsga megletes is elofeltetel, ami szerintem eleg jo dontes volt, nem art ismerni legalabb emlites szinten a technologiakat amikrol beszelnek a ccda-ban.
-
Cyber_Bird
senior tag
En speciel reg kivettem a fenykepemet az oneletrajzombol, ahova kertek oda is anelkul kuldtem be. Van egy darab fent linkedinen, ha valami recruiternek szuksege van ra nezze meg ott. Bar az is igaz, hogy egy ideje nem is kuldtem sehova, ezt is felvaltja a linkedin, egy ido utan nem neked kell keresni, hanem teged keresnek meg csak a profilod alapjan.
Persze, ehhez nem art ha fejleszted is magad, hogy mindig kerulhessen be ez az a profilba
-
kmisi99
addikt
-
kmisi99
addikt
-
weiss
addikt
-
jerry311
nagyúr
[reklám]
Nekem cFosSpeed csomagütemező van gépeimen. Amikor gigabites LANra upgradeltem, akkor már durván meglátszott melyik gépen van jó csomagütemezés és melyikre nincs még telepítve. Ráadásul össze is dolgoznak LANon, tehát ha az egyik gép torrentezik mint állat, a másikon meg elindul a CS, akkor lebeszélik egymással, hogy "a torrentből vegyél vissza barátom, mert most nekem olyan forgalom van, ami nagyon szereti az alacsony késleltetést!"
Így a UPC-s sávszélesség optimalizáló progi már nem csinált semmit.
[/reklám] -
zsolti.22
senior tag
Én azt mondom, hogy ha érdekel a téma, ne hagyd abba. Én is abban a cipőben jártam, mint te. Engem üresség fogott el CCNA után, hogy "ennyi, kész? most már lazíthatok?", így nekivágtam a CCNP-nek, de attól meg egyelőre ódzkodtam, mert full angolul kell tanulni én meg nem igazán tanultam angolt. Nekifogtam egy angol szótárral, azóta megvan a ROUTE. Nem érdemes feladni
Nekem se olyan munkahelyem volt, ahol ér is valamit a papper, most viszont olyan van
Adott volt egy lehetőség, nem lehetett kihagyni; a sült galambért tenni kell
Hajrá, hajrá.
-
-
jerry311
nagyúr
Szvsz sosem volt ertelme szamitogeppel kapcsolatos dolgokat magyarul tanulni.
Ha angolul tanulja az ember, akkor legalabb a nyelvre is ra van kenyszeritve. Van CCNA ismerosom, akinek siman lett volna helye mellettunk a csapatban, csak nem tudott angolul.
Meg is lepodtem rajta, aztan felvilagositott, hogy magyarul tanult es vizsgazott CCNA-ra, kozepiskolaban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- sziku69: Szólánc.
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Jövedelem
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Lightyear - befektetési app
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Proxmox VE
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- További aktív témák...
- Eredeti Xbox One játékok
- 0 perces RYZEN laptop, eredeti Win10! FullHD IPS / 12GB DDR4 / Samsung SSD! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- Eredeti Xbox 360 játékok
- Új INTEL LAMINAR RM1 (LGA1700/1851) nullperces, rézmagos hűtők! GAR/SZÁMLA! A LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- AKCIÓ! DDR5 GAMER PC: Intel Core Ultra 7 265KF +RTX 3060Ti/3080/4060/4070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- Amazfit GTR Mini okosóra / Számla / Garancia /
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest