- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Google Pixel topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Olcsó Galaxyk telepíthetik a One UI 7-et
-
Mobilarena
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyber_Bird
senior tag
Szia!
Nekem van, de en meg a regit csinaltam.Szerintem egyaltalan nem nehez.
Nekem az egyetlen bajom az volt vele, hogy sok elmeletet kell bemagolni hozza, es abban sosem voltam tul jo.Illetve mostmar a ccna vizsga megletes is elofeltetel, ami szerintem eleg jo dontes volt, nem art ismerni legalabb emlites szinten a technologiakat amikrol beszelnek a ccda-ban.
-
Cyber_Bird
senior tag
En speciel reg kivettem a fenykepemet az oneletrajzombol, ahova kertek oda is anelkul kuldtem be. Van egy darab fent linkedinen, ha valami recruiternek szuksege van ra nezze meg ott. Bar az is igaz, hogy egy ideje nem is kuldtem sehova, ezt is felvaltja a linkedin, egy ido utan nem neked kell keresni, hanem teged keresnek meg csak a profilod alapjan.
Persze, ehhez nem art ha fejleszted is magad, hogy mindig kerulhessen be ez az a profilba
-
kmisi99
addikt
-
kmisi99
addikt
-
-
jerry311
nagyúr
[reklám]
Nekem cFosSpeed csomagütemező van gépeimen. Amikor gigabites LANra upgradeltem, akkor már durván meglátszott melyik gépen van jó csomagütemezés és melyikre nincs még telepítve. Ráadásul össze is dolgoznak LANon, tehát ha az egyik gép torrentezik mint állat, a másikon meg elindul a CS, akkor lebeszélik egymással, hogy "a torrentből vegyél vissza barátom, mert most nekem olyan forgalom van, ami nagyon szereti az alacsony késleltetést!"
Így a UPC-s sávszélesség optimalizáló progi már nem csinált semmit.
[/reklám] -
-
zsolti.22
senior tag
Én azt mondom, hogy ha érdekel a téma, ne hagyd abba. Én is abban a cipőben jártam, mint te. Engem üresség fogott el CCNA után, hogy "ennyi, kész? most már lazíthatok?", így nekivágtam a CCNP-nek, de attól meg egyelőre ódzkodtam, mert full angolul kell tanulni én meg nem igazán tanultam angolt. Nekifogtam egy angol szótárral, azóta megvan a ROUTE. Nem érdemes feladni
Nekem se olyan munkahelyem volt, ahol ér is valamit a papper, most viszont olyan van
Adott volt egy lehetőség, nem lehetett kihagyni; a sült galambért tenni kell
Hajrá, hajrá.
-
-
jerry311
nagyúr
Szvsz sosem volt ertelme szamitogeppel kapcsolatos dolgokat magyarul tanulni.
Ha angolul tanulja az ember, akkor legalabb a nyelvre is ra van kenyszeritve. Van CCNA ismerosom, akinek siman lett volna helye mellettunk a csapatban, csak nem tudott angolul.
Meg is lepodtem rajta, aztan felvilagositott, hogy magyarul tanult es vizsgazott CCNA-ra, kozepiskolaban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- Asustor NAS
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Facebook és Messenger
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Autós topik
- További aktív témák...
- Teljesen új iPhone 16 128GB Black eladó (bontatlan+garancia)
- HP 15da0000nh Intel Silver N5000 / 8gb ddr4. / UHD 620 / 1TB Hdd / 70% akku / Olcsó DDR4-es laptop
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad P51s, P52s, T570, T580 eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest