Hirdetés
- A legújabb iPhone kiegészítő egy zokni, amit magunkra akaszthatunk
- Yettel topik
- Mobil flották
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Igen, meg lehet, bármilyen CCNP vagy magasabb szintű vizsgával. Én már leellenőriztem, és 2016 december 11. a lejárata az enyémnek, tehát pont 3 évvel meghosszabbodott a vizsga napjához képest. PDF-ben ki is küldettem magamnak a certificate-et.

FecoGee: Köszönöm a tippet, ezt nem tudtam!
Igen, sokat segített volna, ha korábban már ismerkedtem volna a felülettel. Akkor nem ott kellett volna rájönnöm, hogyan is működik.
Mondjuk egy CCIE-re azért jobban rákészülnék, az kicsit többe is kerül, meg gondolom sokkal nehezebb. Legközelebb alaposabban utánajárok, hogy mi nyilvános az adott vizsgából, és mi nem. Most le akarok még tenni voice, esetleg még security vizsgákat, hamarosan ugyanis távozni szándékozom Németországba/Ausztriába, előtte még kicsit tuningolom magamat. Lehet, hogy haverom voice-os állását megcsípném (ő megy Svájcba, és beajánl engem), csak én voice-szal viszonylag keveset foglalkozom, inkább switching van itthon a melóhelyen, meg kis routing. De hát mint tudjuk, minden munka betanított munka, olyan még nem volt, hogy valamit ne tudjak megtanulni.weiss: Zseniális, ezt loptam. Kocka kollégáknak ezt fogom körbeküldeni...

Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- A legújabb iPhone kiegészítő egy zokni, amit magunkra akaszthatunk
- Yettel topik
- Mobil flották
- Elon Musk billiomos lesz, ha kitör a gépek forradalma
- Házimozi belépő szinten
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Elite: Dangerous
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro Max Gold Dynamic Island, 120 Hz ProMotion, 48 MP kamera-128 GB-100%
- ŐSZI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nikon D3500, Tükörreflexes (DSLR) fényképező
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Igen, sokat segített volna, ha korábban már ismerkedtem volna a felülettel. Akkor nem ott kellett volna rájönnöm, hogyan is működik.
Mondjuk egy CCIE-re azért jobban rákészülnék, az kicsit többe is kerül, meg gondolom sokkal nehezebb. Legközelebb alaposabban utánajárok, hogy mi nyilvános az adott vizsgából, és mi nem. Most le akarok még tenni voice, esetleg még security vizsgákat, hamarosan ugyanis távozni szándékozom Németországba/Ausztriába, előtte még kicsit tuningolom magamat. Lehet, hogy haverom voice-os állását megcsípném (ő megy Svájcba, és beajánl engem), csak én voice-szal viszonylag keveset foglalkozom, inkább switching van itthon a melóhelyen, meg kis routing. De hát mint tudjuk, minden munka betanított munka, olyan még nem volt, hogy valamit ne tudjak megtanulni.
FecoGee
crok