- Megvan, milyen chipet használ a Pura 80 Ultra
- iPhone topik
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Yettel topik
-
Mobilarena
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
soma314 #14516 üzenetére
Pont ugyan így voltam én is júniusban. Pont ez történt velem is. Most pár hétre engedd el az egészet, aztán vissza fog térni a lelkesedés. Újra neki fogsz kezdeni, és máshogy fogod már látni az egészet.
"nem azért vagyunk erősek, mert soha nem bukunk el, hanem mert mindig felállunk." - vagy valami ilyesmi. -
Methionyl
senior tag
válasz
soma314 #14516 üzenetére
Köszönjük, hogy megosztottad.
Tapasztalat szerzést sose szabad rossz néven fogadni, legyen akármilyen a körülmény amik között szerezted. Az már a Tied, és senki sem veheti el.
Ezt az írást és álltalában minden itt lévők akik megosztják a sikereit és bukásait motiválónak hat legalábbis nálam.Úgyhogy fel a fejjel és go for it!
(#14512) vadger: Neked pedig grat.
-
FecoGee
Topikgazda
válasz
soma314 #14516 üzenetére
Elsore kb. 10%-nak sikerul. En is ateltem ezt a szitut es tudom milyen erzes. De sokat lehet belole tanulni. Tudod mar milyen a kornyezet, nem lesz uj a vizsga felulete, stb.
Cisco360 szerintem eleg jo, en 1-2 demot kiprobalhattam anno. Kisebb topologia volt mint az igazi labor de abszolut hasznalhato.
Most kaptal egy visszajelzest hogy miben kell fejlodni, gyorsasagra menj ra es legkozelebb rendben lesz, meglesz. -
BlackJapan
tag
válasz
soma314 #14516 üzenetére
Mindenképp jó, hogy kiírtad magadból a dolgot. Sok ember erre sem képes, pedig tényleg segít.
Nem szokás manapság beismerni, egyáltalán másokkal megosztani, hogy nem sikerült valami. Szóval nagy respect érte!
Én aki, a CCENT-től is olyan messze van, mint Makó Jeruzsálemtől, bele se tudok gondolni, hogy mekkora tudásanyag van a birtokodban. Biztos vagyok benne, hogy hétköznapi körülmények között simán kipipáltad volna!
Ha mégis úgy döntesz, újra megpróbálod, fel tudod használni azt a tudást is, amit most szereztél, így biztos vagyok benne, hogy legközelebb meglesz!Tényleg köszi, hogy leírtad!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- Everest / AIDA64 topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Megvan, milyen chipet használ a Pura 80 Ultra
- The Elder Scrolls V: Skyrim
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gurulunk, WAZE?!
- SkyShowtime
- iPhone topik
- További aktív témák...
- MSI RTX 4070 SUPER 12GB GAMING X SLIM WHITE - 20 hónap garancia
- GIGABYTE RTX 4070 SUPER WINDFORCE OC 12GB - 20 hónap garancia
- iKing.Hu - Samsung S25 Ultra - Titanium Black - Használt, karcmentes
- Apple Ipad 10.generáció
- Új HP Pavilion x360 14-ek Érintős hajtogatós Laptop Tab 14" -35% i5-1335U 8/512 FHD IPS Iris Xe
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 OC 8GB NZXT H400 fekete Enermax 750W
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged