- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android szakmai topik
- Ilyen vékony lesz a Huawei Mate 70 Air
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
-
Mobilarena
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Akiii
tag
válasz
FecoGee #8100 üzenetére
jó olvasni ezeket, h milyen dolgokon mentél át
Van egy updatelt listad, h milyen forrasokat hasznaltal az IEhez vegul? Regebben lattam egyet a blogodon nemtudom viszont, hogy up to date -e.
Egy ideje mar jatszom a gondolattal, hogy elkezdjem en is valahol de sajnos munka, munkabol adodo utazas illetve pozicio valtas miatt valahogy mindig hatterbe szorult. De szerintem most valamikor tavasszal végre raveszem magam es elkezdem addigra megprobalok beszerezni mindent.
Azon gondolkoztam meg, hogy erdemes-e ujra atolvasni a CCNP, CCIP anyagokat vagyis legalabb azokat a reszeket amik a v5 blueprintbe benne vannak, hogy felelevenuljenek de ahogy mondtad szerintem IE tanulassal ugyis atismetlodnek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- AMD Ryzen 5 5600X 6-Core 3.7GHz AM4
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i3-6GEN I 4GB I 128SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i3-7GEN I 4GB I 128GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G11 - Ryzen 5 8540U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G10 - Ryzen 5 7540U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G920 Driving Force Racing kormányszett
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Akció! Paidashu 10600MAH / 20700MAH Powerbank olcsón!
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Dell Latitude 5320 - hibás kijelzők - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, számla
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest