Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- A Samsung bemutatta a világ első 2 nanométeres mobilchipjét
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
-
Mobilarena
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tusi_
addikt
Köszönöm. Nem a pontszám idegesít. Nemrég tettem le egy OKJ-s tanfolyamot, rendszergazda és hálózat üzemeltető-t és ott is ugyanez volt. Órán megcsináltam a feladatot, aztán kimentem cigizni, amíg a többiek még dolgoztak vele. De a vizsgákon, szívtam.
(Switc konfig, előtte ugye: delete flash:vlan.dat, erase startup.config, relod) Én ezeket elfelejtettem, megcsináltam a konfigot, wr, reload és visszajött 60 vlan 
Kezdhettem volna elölről a konfigot, még szerencse, hogy csináltam egy Hyper terminálos tesztkonfig mentést.
Sajnos bennem olyan vizsga drukk van, hogy még azt is elfelejtem, amit tudok. Az eigrp-s konfigra csak 77%-t kaptam, mert töröltem a rossz AS numbert, megadtam a networkokat, de nem ment a sh cdp neighbors. Belépek az R2-re, nem lehet konfigolni, belépek R3-ra, nem lehet konfigolni. Amilyen f.sz vagyok, R4-t már meg sem próbáltam, pedig csak azon kellettt volna az R1 felé vezető linket beadni a ro eig xxx netw yyyyy és ennyi.Utólag persze mindig rájövök, de sajnos én ilyen vagyok. Ahhoz képest, hogy fél éve azt sem tudtam, mi az a cisco, szerintem szép eredmény.

Igen, jön a CCNP, de sztem csak egy év, másfél év múlva megyek.
Te nem vagy izgulós, ahogy láttam az eredményed

Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- SAPPHIRE PULSE AMD Radeon RX 9070 16G
- Latitude 5530 15.6" FHD IPS érintő i7-1265U MX550 16GB 512GB NVMe magyar vibill ujjlolv IR kam gar
- Secretlab OMEGA gamer szék - Hibátlan
- Samsung Galaxy S21 Ultra 12/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Patriot Viper Venom 2x16GB DDR5 6000MHz CL30 - Gari 2035.10.08. -ig -
- AKCIÓ!!! HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000
- Gombászkönyvek egyben
- ÚJ MacBook Pro 14" M4 PRO 24GB 512GB Space Black
- MSI+Intel Combó! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
(Switc konfig, előtte ugye: delete flash:vlan.dat, erase startup.config, relod) Én ezeket elfelejtettem, megcsináltam a konfigot, wr, reload és visszajött 60 vlan 
crok