- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Beárazták az projektoros Ulefone-t
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Magisk
- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
- iPhone topik
-
Mobilarena
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyber_Bird
senior tag
válasz
FecoGee #5423 üzenetére
Haaat. Tapasztalataim szerint, az egyik valosaggal(a cisco felevel) koszonoviszonyban van.
Az a gond, hogy ez(legalabbis az elozo verzio amit en csinaltam) csak a PPDIO modszert okitja ami egyebkent egy jo modszer csak nem minden esetben alkalmazhato.
Kicsit kiter a wirelessre is a voipra is az mpls-re is--inkabb csak ilyen atfogo kepet ad rola, nem megy bele a reszletekbe (persze nem is celja) --legalabbis tervezesi szempontbol. En azt mondom hogy igazan hasznossa szerintem a ccdp-tol kezdve vallik.
A ccda inkabb csak egy szemlelet modot kezd el kialakitani, vagyis hogy lasd, hogy nem csak a maganyos network harcos van aki ul a szerverszobaban es konfigural, hanem tervezes, igenyfelmeres, novekedessel szamolas, uzemeltetes(egy esetleg rosszul tervezett rendszer hatranyaival), ugyfelekkel targyalas stb stb.
Tehat szerintem maga az anyag mindenkeppen erdekes lehet mindenkinek aki ilyen kornyezetben dolgozik, de hogy mekkora reszet lehet a valo eletben hasznalni, az sajnos nagyon erosen ceg fuggo.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- Milyen házat vegyek?
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Airsoft
- Megújult a PROHARDVER!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Sony FE 28-70 mm F3.5-5.6 OSS
- PS5 Slim Disc 1TB 2026.10.08 GARANCIA
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i7-2760QM I 8GB I 256SSD I Nvidia I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Apple iPhone 14 256GB/ 86% Akkuval / 12 hónap jótállással!
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest