- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Megvan, milyen chipet használ a Pura 80 Ultra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
-
Mobilarena
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gesztiboy
tag
válasz
Cyber_Bird #15911 üzenetére
Szia!
Nekem megvan a könyv, nemsoká a végére érek, viszont számomra olyan "mindenből egy kicsit" érzést ad. Való igaz, több témakört foglal magába, viszont mélyebben nem igazán érzem, hogy belemegy. Bár így is tudott számomra újat mutatni (pl. DMVPN, GETVPN, FlexVPN), mégsem érzem úgy, hogy ebből a könyvből fogom ezeket megtanulni. Jó, arról is szó esik a könyvben, hogy az SCOR nem arról fog szólni, hogy bit szinten bemutatja az összes technológiát, konfigolás keményen meg debug. Ez majd a concentration könyvek dolga lesz, ha minden igaz. Viszont a témakörökből azt lehet kivenni, hogy "csak" CLI-n keresztül konfigolni az ASA-t már nem nagyon lesz elég.
Ha több infó kell, pl. PKI, ASA, VPN technológiák terén, akkor szerintem érdemes átnézni a CCNA Security 640-554, CCNP Security VPN 642-648, CCNP Security FIREWALL 642-618 és CCNP Security SIMOS 300-209 könyveket, videókat is.
Nekem február közepén jár le a CCNP-m, én is ezzel tervezem újítani és majd ha kijön az új VPN könyv, akkor mellé egy concentration vizsga, hogy meglegyen a CCNP Security is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G6: i7-8G I 16GB I 256-512 SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally Z1 Extreme 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest