Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Ripper17

    tag

    válasz rihovszky #15483 üzenetére

    Az IBM network üzletág amennyire tudom elég mostoha, a Lufthansa Systemstől vették át, aztán vissza is akarták adni, stb. Anno (3 éve) interjúztam hozzájuk, L3-ra. CCNP R&S tudásszint, Aruba wifi üzemeltetési tapasztalattal, ami nekik kellett.

    2 kör interjú után érződött: felvennének L3-ra, de elég fiatal vagyok még most is. tehát beküldtek egy klasszikus "geek" fazont, aki teljesen nonszensz (IOS verzió vagy platform függő) kérdésekkel bombázott, amiket fejből a legjobbak sem tudnak, kinézi doksiból vagy "kikérdőjelezi". Felajánlották ez után az L2 pozit, 3x8 helyett akkor álltak át "dolgozói kérésre" 2x12 óra műszakra (értsd: az Mt. szerinti maximális túlórakeretet így kimerítik), ráadásul váltott munkarend. Órabérre nézve ez majdhogynem diákmelós fizetés lett volna...de persze a fejlődési lehetőség, meg a tanfolyamok, és ha jól tolod 3-5 éven belül L3, stbstb., szokásos multis bullshit. Medior tudású szakember kellett volna nekik egy junior poziba, gyakornoki fizetésért. Megköszöntem a lehetőséget.

    Jellemző az elvárásuk realitására, hogy ezek a pozijaik azóta is folyamatosan nyitva vannak...a cégen belül várható folyamatokra, szervezettségre pedig az, hogy rá 5 hónapra, egy másik HR-es munkatársuk megkeresett, L3-ra és meglepődött, hogy én már végigjártam náluk ezt a kört. :D

Új hozzászólás Aktív témák