Hirdetés
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Akciófigyelő: Százezer forint engedmény a Nothing Phone (3)-ra
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
-
Mobilarena
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
crok
Topikgazda
válasz
BlackJapan
üzenetére
LibreOffice amúgy, hacsak nem használnak makrókat de arról meg megvan külön a véleményem..
(de én szerettem és nem volt bajom a GNOME Office-al se, WPS csak a "múltja miatt" nem mondanám céges környezetbe, a Libre szerintem a VSD-t is megnyitja meg ott van a Dia és a yED, a draw.io online megoldja csak az ugye online.. egyéb iránt WINE alá és Crossover alá is van ami feltehető az MS Office)..de alapvetően ja, mindegy mi a workstation OS mert úgyis külön éred majd el amin az érdemi munkát végzed - az meg ötkilences valószínűséggel valami *nix lesz, pythonnal vagy anélkül, nano-val vagy anélkül.. ezért én pl. jobban szeretem a vi + bash + grep + awk + expect + netsnmp megoldásokat mert a legtöbb helyen - ahol kénytelen vagyok megfordulni - a python max álom, még nano is ritkásan van.. ellenben én alapból szeretem a vi-t. Perverz állat vagyok, igen, de tudok róla, az meg a felismerés és a gyógyulás jele szokott lenni, bár engem nem zavar az se ha nem ( :
Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- Gyors, vékony és könnyű Lenovo Thinkpad X1 Carbon gen 8 (10.gen Core I5 16Gb DDR4 512Gb SSD) laptop!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB + töltőfej
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BONTATLAN Lenovo ThinkCentre M70s SFF Business Időtálló Asztali gép -50% i5-14500 16/512 770 Magyar
- Tervezős Lenovo Thinkpad P14 S gen2 Laptopom (Nvidia 4Gb-os videokártyával) kifogástalan eladó!
- Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022, 100% Akksi
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 2TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
FecoGee
crok