- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Magyarított Android alkalmazások
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- iPhone topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yeffy
veterán
válasz
soma314 #15016 üzenetére
Remek gondolatok, osztom, kulon pirospont
ezert:
"...azért tanuljál, hogy tudjál értsél hozzá. És olyat tanulj ami érdekel, ne olyat, amit pillanatnyilag úgy tűnik megfizetnek. Ha olyat tanulsz, ami érdekel és meg is tanulod, akkor jó leszel benne. Ha jó leszel benne, akkor jó eséllyel többet fogsz keresni vele és boldogabb is leszel, mintha olyat tanultál volna, amiben csak a pénzt láttad."
Eltartott nekem is egy ideig, mire erre rajottem, bar korabban jott volna el ez a pillanat.
Szebben ossze sem foglalhattam volna!Bar hiszek (vagy kezdek hinni) benne, hogy mindennek megvan az oka, igy ugy velem, a szemelyisegem fejlodesehez kellettek ezek a buktatok, szopoagak, kulonutak, stb, hogy ide elerjek. Es a kaland meg csak most kezdodik! De most mar legalabb vegre olyan temakorben/allasban, ami tenyleg erdekel, amiert kuzdottem majd 2 evig.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- AKCIÓ! Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest