- További kavarás a Pixel 10-ek körül
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Magisk
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
windsor44
csendes tag
Köszi a választ! Egyébként volt közelemben Cisco, amikor Lucent hálózati dolgokat javítottam, mellettünk volt a Cisco javítás, ha jól tudom a javítás el is ment Magyarországról
Persze pcb szintű javításnál az ember semmit nem lát abból hogy hogyan is épül fel egy hálózat.
Sajnos igazad van, valahogy annak idején nem fogott meg a dolog. Talán azért sem mert mikor érettségi és szakma megvolt, mindenféleképpen dolgozni szerettem volna, amellett pedig tanulni kb. lehetetlen volt és persze eléggé lefoglalt a pályakezdő élet, meg a mindenféle hobbik. Ezt persze egyáltalán nem bántam meg mert 1 napot nem voltam még munkanélküli 20 éves korom óta és jelenleg Angliában fizetnek annyit a szakmáért hogy otthon sajnos 2 diplomás ( nem IT szektor ) sem biztos hogy kap annyit. No de ez egy más sztori...
Mindenesetre a hálózatokkal kapcsolatos dolog az egyedüli amit tényleg el tudnék képzelni magamnak, és nem azért mert a pénz hanem mert tényleg érdekel. Sajnos sw-hez annyira hülye vagyok hogy félelmetes. Jaa, eszembe jutott, szakma után szerettem volna menni villamosmérnök asszisztensnek, de a kevés jelentkező miatt csak programozó szak indult, már akkor azt mondtam hogy akkor szvsz, inkább dolgoznék, amit tényleg nem bántam meg.
Szerintem az lesz hogy elsőkörben megveszem a könyvet, és közben kialakul minden
Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- További kavarás a Pixel 10-ek körül
- One mobilszolgáltatások
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- Tőzsde és gazdaság
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Projektor topic
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Latitude 5440 14" FHD IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
- HP Elitebook 840 G6, 14" FULL HD IPS, I7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 11, 1 év garancia
- Dell Latitude 5590, 15,6" FULL HD IPS, I5-8350U CPU, 16GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 11 ÚJ AKKU, 1 év
- Dell Latitude 5590, 15,6" FULL HD IPS, I5-8350U CPU, 16GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 11 ÚJ AKKU,1 év
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest