Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• na srácok tegnap meg volt az első köröm Brüsszelben. CCIE-SP. Sajnos már a tshoot-on elcsúsztam, ezt már akkor tudtam és onnantól szétestem...elmúlt a koncentráció, ezután már az alap dolgok sem mentek simán, pedig nem volt nehéz, a konfig rész is abszolút fair volt. A diag az más tészta, az nagyon furcsa, talán az tűnt a legnehezebbnek... na mind1 jó tapasztalat volt, az biztos hogy legközelebb már nem követem el ugyanezeket a hibákat. Tegnap este persze úgy voltam vele, hogy elég volt, de most már nem szabad kiszállni... De most pihenés jön, mert az elmúlt hónapokban nem szólt másról az élet, csak erről.

Amúgy Feco ajánlotta a Micronics-et anno, mint training céget és be is vállaltam, ma ért véget a 10 hetes (10 x 1 nap) bootcamp. 2 lengyel srác tartotta, nagyon nagy tudásúak, nagyon jó workbook-ot raktak össze. 10/10.

INE-s oktatóanyagokat is vettem, Brian tudjuk hogy kocka :) és nagyon jól magyaráz, de meg kell mondjam, azért kicsit csalódott vagyok. Megvettem 2 éve az SP advanced technologies-t. Alapozásnak jó volt, de közel sem érintett minden témát. Nemrég kijött az SP Lab Review course, megvettem. Jók a laborok, már több téma és mélyebben van érintve, de sajnos a videóknál csalódtam... szóval van a VPLS. Az egyik laborban Inter-AS VPLS volt a feladat. Hát a videó-ban Brian 2 mondattal elintézte a dolgot hogy mit kell csinálni. Hát egyrészt rosszul mondta, másrészt nem csak azokra kell figyelni amiket Ő mondott... Szóval pont az advanced témákra nem marad idő? A multicast is félbe lett hagyva... Pedig aztán ott van mint nézegetni. Ráfogja a virtualizált környezetre, hogy nem működik... Pedig csak a konfig volt rossz....
    Gondolom ezt valami bootcamp-en vették fel egyébként és nekem az jött le hogy elcsúsztak időben ezért aztán jól félbe lett hagyva néhány fontos téma. Összességében ezért sokat lehet belőle tanulni, de csodálkozom, hogy az INE, meg Brian ezt megengedi magának.
    Na mindegy, megyünk tovább. :)

Új hozzászólás Aktív témák