- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Térerő gondok, tapasztalatok
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Magisk
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Yettel topik
-
Mobilarena
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
na srácok tegnap meg volt az első köröm Brüsszelben. CCIE-SP. Sajnos már a tshoot-on elcsúsztam, ezt már akkor tudtam és onnantól szétestem...elmúlt a koncentráció, ezután már az alap dolgok sem mentek simán, pedig nem volt nehéz, a konfig rész is abszolút fair volt. A diag az más tészta, az nagyon furcsa, talán az tűnt a legnehezebbnek... na mind1 jó tapasztalat volt, az biztos hogy legközelebb már nem követem el ugyanezeket a hibákat. Tegnap este persze úgy voltam vele, hogy elég volt, de most már nem szabad kiszállni... De most pihenés jön, mert az elmúlt hónapokban nem szólt másról az élet, csak erről.
Amúgy Feco ajánlotta a Micronics-et anno, mint training céget és be is vállaltam, ma ért véget a 10 hetes (10 x 1 nap) bootcamp. 2 lengyel srác tartotta, nagyon nagy tudásúak, nagyon jó workbook-ot raktak össze. 10/10.
INE-s oktatóanyagokat is vettem, Brian tudjuk hogy kocka
és nagyon jól magyaráz, de meg kell mondjam, azért kicsit csalódott vagyok. Megvettem 2 éve az SP advanced technologies-t. Alapozásnak jó volt, de közel sem érintett minden témát. Nemrég kijött az SP Lab Review course, megvettem. Jók a laborok, már több téma és mélyebben van érintve, de sajnos a videóknál csalódtam... szóval van a VPLS. Az egyik laborban Inter-AS VPLS volt a feladat. Hát a videó-ban Brian 2 mondattal elintézte a dolgot hogy mit kell csinálni. Hát egyrészt rosszul mondta, másrészt nem csak azokra kell figyelni amiket Ő mondott... Szóval pont az advanced témákra nem marad idő? A multicast is félbe lett hagyva... Pedig aztán ott van mint nézegetni. Ráfogja a virtualizált környezetre, hogy nem működik... Pedig csak a konfig volt rossz....
Gondolom ezt valami bootcamp-en vették fel egyébként és nekem az jött le hogy elcsúsztak időben ezért aztán jól félbe lett hagyva néhány fontos téma. Összességében ezért sokat lehet belőle tanulni, de csodálkozom, hogy az INE, meg Brian ezt megengedi magának.
Na mindegy, megyünk tovább.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Autós topik
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hardcore café
- Milyen okostelefont vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Honda topik
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Honor Magic7 Lite 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Prodesk 600G4 SFF - i5-8500, 16GB DDR4, 512GB NVMe SSD, ATI R5 430 2GB eladó!
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest