- Homokféreggel is pózolhatna a OnePlus 15
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Hat Galaxy elindította, egy leállította a One UI 8 frissítést
- iPhone topik
- Itt a Xiaomi Android 16-os frissítési ütemterve a kompatibilis készülékekre
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Google Pixel topik
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Apple Watch
- Vivo X200 FE – fenséges méret
-
Mobilarena
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
soma314
tag
válasz
stfreddy #14290 üzenetére
köszi a beszámolót!
Én RS vonalon küzdök, szintén INE-s anyagokból készülve. Az RS-nél csak az írásbeli része az IS-IS. A videók alapján nálam nem állt össze a kép a témában. Volt lehetőségem és megnéztem az SP-s IS-IS videókat is. Hát többet vártam...
Nemsokára kellene mennem első labor próbálkozásra és elég sok helyről olvasom, amit te is írtál az SP-re. A diagnosztikán elég könnyű elcsúszni, mert csak 30 perc és elvileg csak 3 ticket, de sok a félrevezető infó.Mostanában a nagy laborokat használom online az INE-nél és több labornál is belefutottam hibás működésbe. Írtam nekik, hogy vajon mi a bibi, ha próbaképpen feltöltetem velük az intit configeket, majd abba belemásolom a workbook-ban megadott megoldást és mégsem működik a dolog. Erre persze kaptam egy udvarias általános levelet, meg egy linket a fórumukhoz, de hetek óta semmi konkrét.
Az is "gond", hogy elég kevés a full / TS labor, DIAG gyakorlat meg talán csak 2 van. Van egy elég terjedelmes TS videorész a bundle-ban, amit megvettem, de ott olyan laborokat tárgzalnak, ami nem betölthető online. A Narbik laborokhoz hasonlóan ugyanis nem 4 hanem 8 switch-et használnak. Ezeknek ugyan megvan az init config-juk, de mire átdolgozom 4 switch-re / GNS3-ra, az sok meló lesz.
-
FecoGee
Topikgazda
válasz
stfreddy #14290 üzenetére
Legkozelebb biztosan meglesz. Tudom milyen erzes, de mint irtad innen nem szabad kiszallni. Picit ra kell pihenni es legkozelebb meglesz. Ismeros lesz a kornyezet, jobban a fejedben lesz a strategia, nyugodtabb leszel, es tudod milyen technologiakat kell meg atnezni.
Kitartas!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- Homokféreggel is pózolhatna a OnePlus 15
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- Steampunk hangulatú, nem túl drága, de fémházas klaviatúrát mutatott be a Yunzii
- Formula-1
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Autóhifi
- Házimozi belépő szinten
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E5550, E5570, 5590, 5500, 5501, 5510, 5520 / SZÁMLA + GARANCIA
- AKCIÓ! ASUS ROG STRIX Z270G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3320
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3555,100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest