Hirdetés
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Google Pixel topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- IFA 2025: Nem is látszik, hogy strapatelefon
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
-
Mobilarena
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
FeRkE
őstag
Nekem sajnos tanulas szempontjabol nem volt tul termekeny az ev. Az elso feleben meg keszultem is ugy ahogy, megcsinaltam az F5 ket elso vizsgajat ami a BIG-IP Certified Adminhoz kell, de az ev masodik feleben nem voltam valami motivalt sajnos. A melohelyen is gondolkozok mar a valtason egy ideje, vagy legalabb masik ugyfelhez kerulesen, a mostani meloban semmi kihivas nincs es tul sok az adminisztracio meg processz. Az ev masodik feleben CCNA Security videokat nezegettem de a vizsgara meg sokat kene tanulni. Most mar motivaltabbnak erzem magam, ezert is jelentekztem en is a CCNA Cyber Opsra. Iden ujitani kell CCSA meg JNCIA-t majus-juniusig, meg CCNP R&S-t novemberig, ugyhogy lesz teendo dogivel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4770 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3326, 94% Akkumulátor
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest