Hirdetés
- November 24-én jön a Honor 500, itt az első kép róla
- Fordulat: időben startol S26+, nézd meg, milyen lesz!
- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A vártnál korábban érkezhet a Xiaomi 17 Ultra
-
Mobilarena
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
csubuka
addikt
Sziasztok!
Van egy Cisco ASA 5520 tűzfalam. Melóban kirakták és már a tápért is elhoztam hobbielektronikai célra. Kíváncsiságból azért megnézném, hogy megy-e rendesen (a három alap led világít rajta, meg pörögnek a ventik, szóval nagy hardveres baja nem lehet, nem azért lett kidobva azt tudom, szimplán az infrastruktóra modernizálása/átalakítása miatt), meg milyen licensz van rajta. Attól is függ az ára, így az, hogy szétszedjem a tápjáért vagy eladjam

-Gyári megoldással, simán a management portra csatlakoztatott DHCP-re állított géppel nem tudtam megnyitni a 192.168.1.1-et (https-t írtam elé). Gondolom letiltották az ASDM funkciót vagy nem DHCP-vel ad IP-t hanem nekem kéne beállítanom valamit, amit megadott az admin anno aki piszkálta vagy valamit benéztem. Ez az ASDM felület lenne a nekem való, átlaguseres beállítási lehetőség, de nincs szerencsém szerintem.

Egyedül az marad, hogy ki kell resetelni egy "console cable"-el (500 Ft ebay, meg szétnézek az elfekvő raktárban a cégnél), soros portos okossággal, hogy kiderülhessen, hogy milyen licenszei vannak vagy nincs-e oldhatatlan jelszava? Sajnos az ilyen putty, telnet meg ssh akármiket már nem vágom amik ide fognak kelleni, csak hajt a kíváncsiság, hogy mit kukáztam ki.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R9 3900X 32GB DDR4 500GB SSD RX 7800XT 16GB Corsair 4000D Cooler Master 750W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3330, 100% Akksi
- iKing - Apple iPhone 15 Pro Natural Titanium ProMotion 120 Hz, A17 Pro, USB-C 128 GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

FecoGee
crok