- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Note20 Ultra - a tollnak nincs ellenfele
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Google Pixel topik
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Beárazták az projektoros Ulefone-t
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- eSIM, a kártyamentes szabadság
-
Mobilarena
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
crok
Topikgazda
válasz
csubuka #13699 üzenetére
lol
Ezt anno egyetemesítette a Cisco egy ilyennel : D (nem röhög!!)
A kókálmány neve: Cisco 6500 WS-F6K-48X2-SPLTR és a Data Sheet
Azt nem mondom hogy már mindent láttam - de ez ritka nagy élmény, ez még a Cisco-tól is "sza'kkembőr" megoldás volt.. -
crok
Topikgazda
válasz
csubuka #13697 üzenetére
bah.. ez egy RJ45 8P8C >> 2xRJ45 8P4C "sza'kembör átalakító"
Ez egy gusztustalan megoldás arra, ha kevés a kábel a falban de kell két 10 vagy 100 Mbps Eth. RJ45 link (PoE nélkül) - annyi, hogy erre "fel kell készíteni" a patch paneleket is. lényegében annyiról van szó, hogy a patch panelen 2 darab RJ45 port 1,2,3 és 6 pinjeit egy 8 eres Cat5 vagy Cat5e UTP kábellel elviszed egy végpont melletti aljzatig, aztán ezzel a fabrikált parch kábellel tudsz végződtetni két gépet.. Az egyik felén be van kötve mind a 8 ér (zöld pár, narancs pár, kék pár, barna pár) de a két 4 eres végén csak 4 ér (zöld és narancs pár meg a kék és barna pár) ha jól sejtem. Vagy a másik vége nem 8P8C hanem 4P4C és akkor így csináltak egy kábelen 2 ISDN végpontot, mert olyat is láttam. Remélem érthető volt, kicsit fáradt vagyok : D de a wiki link érthető az tuti.
-
Gesztiboy
tag
válasz
csubuka #13689 üzenetére
Szia!
Szerintem az lenne a leggyorsabb megoldás, ha console kábellel ránézel, mit csinál boot-olás közben. Max nyomsz neki egy "resetet". Utána neked kellene kézzel beállítani az IP címeket, ASDM-et feltölteni, ha nincs fent rajta, stb. Szvsz nem rossz kis eszköz az ASA 5520
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged