- iPhone topik
- Magisk
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
csubuka
addikt
Hehe, pedig azt hittem ezek nagyon birjak...
(13720) FecoGee: Koszi, ez sajnalatos azert.
Szemely szerint ilyen bajom meg nem volt eszkozzel, hogy lehaljon csak igy. Ha lesz idom a tapba belemezek poenbol ha egy elko a hibas azt meg kicserelem, tobb idot nem er. Azt kis szerencsevel meg szemre latni.
-
csubuka
addikt
Szia,
Érdekes fejlemény lett... találtam ugyan console kábelt, meg a végére már láttam is a boot folyamatot Linux és Minicom alól, ámde egy ki és bekapcs alkalmával pukk és kampó. Túl hamar kapcsolatam vissza vagy mi? Azért ennél többet bírnia kéne egy ilyennek. Ferdén is tartottam mert úgy ért el a kábel a soros portig. Nem tudom mi lelte, mármint valami elkó megment a tápban gondolom. A biztit is leverte
Én néztem be valamit vagy ilyen öreg cuccnál ez akár meg is eshet?
-
csubuka
addikt
Sziasztok!
Van egy Cisco ASA 5520 tűzfalam. Melóban kirakták és már a tápért is elhoztam hobbielektronikai célra. Kíváncsiságból azért megnézném, hogy megy-e rendesen (a három alap led világít rajta, meg pörögnek a ventik, szóval nagy hardveres baja nem lehet, nem azért lett kidobva azt tudom, szimplán az infrastruktóra modernizálása/átalakítása miatt), meg milyen licensz van rajta. Attól is függ az ára, így az, hogy szétszedjem a tápjáért vagy eladjam
-Gyári megoldással, simán a management portra csatlakoztatott DHCP-re állított géppel nem tudtam megnyitni a 192.168.1.1-et (https-t írtam elé). Gondolom letiltották az ASDM funkciót vagy nem DHCP-vel ad IP-t hanem nekem kéne beállítanom valamit, amit megadott az admin anno aki piszkálta vagy valamit benéztem. Ez az ASDM felület lenne a nekem való, átlaguseres beállítási lehetőség, de nincs szerencsém szerintem.
Egyedül az marad, hogy ki kell resetelni egy "console cable"-el (500 Ft ebay, meg szétnézek az elfekvő raktárban a cégnél), soros portos okossággal, hogy kiderülhessen, hogy milyen licenszei vannak vagy nincs-e oldhatatlan jelszava? Sajnos az ilyen putty, telnet meg ssh akármiket már nem vágom amik ide fognak kelleni, csak hajt a kíváncsiság, hogy mit kukáztam ki.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1260P 16/512 Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Új DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -40% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- Új DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -40% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- Sony FE 28-70 mm F3.5-5.6 OSS
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ASUS Radeon RX 7600 V2 Dual OC 8Gb - Aqua gari 26.12.12 ig
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged