- iPhone topik
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Mobil flották
- Yettel topik
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Az eddigi legjobb S26 Ultra renderkép
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Spiccberg #666 üzenetére
hasogathatod, ahogy csak akarod, a kiírt időpontokat nem lehet félreérteni, de te az írtad, hogy 3-a éjszaka már elmúlt - ez pedig nem igaz!
3-a hajnal már elmúlt, de a 3-a éjszaka még csak következik majd!
amennyiben ennyire fontos - és pénzes téma - a net, úgy léteznek üzleti csomagok, ahol sokkal szűkebbek a szabályok, fizess elő olyanra, kevesebb gondod lesz, ellenben húzósabb lesz az ára... -
-
Mr. Teddy
őstag
válasz
Spiccberg #500 üzenetére
Persze lehet nem az eszköz rossz, hanem amit írtál, de végül is mindegy, nekem is nagyon rosszul megy a netem. 4x telefonáltam a t-homenak, hogy változó időközönként, megszűnik a netkapcsolat, alul kis piros X a hálózat ikonjánál, majd visszaáll. Két szerelő kijön, megnézik "á megvan a hiba, nem lehet a modemre kötni két gépet, csak egyet, kössem a maradék gépeket rá wifivel", aha... nem csak, hogy a problémát nem tudják megoldani, még hülyeséget is beszélnek. Ha lesz megint hiba, bejelentem. És addig hívom őket, amíg meg nem oldódik, tököm kivan ezekkel, hogy képtelenek rendesen szolgáltatni.
-
válasz
Spiccberg #429 üzenetére
Ha 2 külön alhálózatot csinálsz akkor nem is csoda, hogy nem látják egymást a gépek. Ha az kell, hogy minden gép lássa egymást akkor:
1; Router 2 helyett egy 5 portos gigabites switch vagy is amit a support mondott
vagy
2; Router 2 után egy 5 portos gigabites switch és erre csatlakoztatva az Xbox és a HTPC + szükség esetén még AP ha nem lenne mindenhol elég wifi jel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Építő/felújító topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- iPhone topik
- Autós topik
- Battlefield 6
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- DEll G15 Notebbok i5-10/8/256/GTX 1650
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 16GB 500GB 5300M 4GB macbook garanciával hibátlan működés
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3523
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest