- iPhone topik
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hová lett 1000 mAh?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
Új hozzászólás Aktív témák
-
spiritex
veterán
Ó, Telekom... ezért nem találtam, egyre csak a T-Home-ot kerestem. Köszi!
-
spiritex
veterán
Nem találtam direkt topic-ot erre, ezért megkérdezem itt, hogy mi van akkor, ha lejár a T-Home-os hűségem? Az akciós ár fel fog ugrani jó pár ezer ft-al, jól tudom?
Mert a hűség lejárta előtt 2 hónappal megpróbáltam újra kötni a csomagot a neten, de kötbérrel ijesztgetett a rendszer, így nem rendeltem meg.
A gondom az, hogy szándékosan úgy csesztek ki velem 2 éve (talán másokkal is), hogy a tv és a telefon hűségét 2 hónappal korábbról számolják, mint az internetét, így aztán ha az új szerződéskötéssel várok az internet lejártára, akkor a drága csomagot kell fizetnem még 2 hónapig, ha meg most, a net lejárta előtt 2 hónappal kötöm újra, akkor meg a kötbér a gond. Nem tudom, hogy lehet ezt jól csinálni. Valakinek ötlete? -
spiritex
veterán
Ide is felteszem, hátha valaki tudja a választ: [link]
Annyit fűzök hozzá, hogy sem ftp-n, sem http-n nem érem el a szóban forgó céget.Mondjuk a "Tracing route to ktv3EC9669A.fixip.t-online.hu..."-t nem értem, mert a tracert parancs után a cég ip-címét adtam meg és lecserélte erre, de ha a cégnek a web-címét írom ide betűkkel, akkor azt is írja, és nem ezt a t-online-ost.
Segítsetek, ha tudtok! -
-
spiritex
veterán
Olyan kérdésem lenne, hogy a Cisco epc3925 alapból frissíti-e a saját firmware-jét vagy be kell valamit állítani, hogy ezt ne tudja megtenni? Mert most minden okés nálam, és nem szeretném, ha frissítené magát..
-
spiritex
veterán
Egy kis segítséget szeretnék kérni tőletek cisco epc3925 témájában.
Apósomnak ilyen doboza van, és korábban mindig felment valami durva vírusirtónak álcázott vírus a gépére, ami teljesen használhatatlanná tette azt és leirtani is csak 1-2x lehetett, máskor teljesen újra kellett telepíteni a gépét, mindez azért, mert előszeretettel látogat xxx-es oldalakat. Na most ebben a dobozban van egy tűzfal, aminek az alábbi menüpontjai vannak. Kérlek segítsetek melyik opciókat érdemes bekapcsolni, hogy védve legyen az ilyen jellegű, csúnya támadásoktól, mert alapból egyik sincs bekapcsolva.
- Filter Proxy
- Block Pop-Up Windows
- Block Web Page Cookies
- Block Java and ActiveX Scripts
- Block fragmented IP packets
- Block Port Scan Detection
- Block IP Flood Detection.
Előre is köszi a segítséget! -
spiritex
veterán
Sziasztok!
Segítsetek kérlek!
Pár napja váltottam netet Invitelről T-Home-ra, ezzel együtt ugye új egybe-modem-routert is kaptam. Pár ftp szerverre fel tudok lépni Total Commanderrel, de egy bizonyosra, ami a legfontosabb lenne számomra nem tudok. Nem jut el addig, hogy kérje az azonosítót, hanem csak vár, vár, majd kiírja, hogy Kapcsolathívási hiba.
Total Commanderben próbálkoztam a sima és passzív móddal egyaránt. Megpróbáltam a cisco Port Forwarding részénél forwardolni a 20-21-es és az 1100-as (ez úgy tudom tetszőleges lehet 1025-65535 között) portot, ki is próbáltam utorrent-tel, hogy tényleg sikerült-e kinyitnom őket, és sikerült, de ez sem segített.
Win7-em van bekapcsolt windows Firewall-al, de a másik XP-s gépemről is ugyanez a helyzet, ahol viszont ki van kapcsolva a tűzfal. Tehát tuti a cisco-ban van valami. De mi? Mi lehet a probléma?
Előre is köszi a segítséget!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Donald Trump azt mondja, hogy megtalálta a TikTok vevőjét
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Vicces képek
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Hardverkemping június végén
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Medence topik
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- További aktív témák...
- GARANCIÁLIS! Apple Watch Series 10 GPS 42mm Rose Gold!
- Asus ROG STRIX Z370-F GAMING Alaplap
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS érintő Ryzen 5 PRO 7540U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Intel Core i7-8700K 6-Core 3.7GHz LGA1151 (12M Cache, up to 4.70 GHz) Processzor!
- Asus Rog Gamer PC /Ryzen 9 5900X/RX 7900XT/32GB DDR4/1TB M.2/beszámítás van
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest