Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- IFA 2025: Nem is látszik, hogy strapatelefon
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Spiccberg
csendes tag
válasz
Mr. Teddy #501 üzenetére
Az ilyen buta, dilettáns, értelmi-fogyatékos, nyomorékoknak mindig lesz munkájuk sajnos
Nem tudsz mit kezdeni velük, üvöltözhetsz hogy ne értelmi fogyatékos barmokat küldjenek ki, mert ennyi erővel egy ovodástól is kérhetsz tanácsokat. Hivogasd naponta, ha nem csinálnak semmit akkor is lezárják a hibát, de Te vetesd fel újra. Amíg meg nem oldják.2x volt hogy a vihar letépte a csatlakozót az oszlopról, betelefonálok hogy nincs net, de közlöm hogy azért mert látom hogy az oszlopon lóg a kábel, elmondom milyen kábel, milyen csatlakozó, milyen szolgáltatás, hány méter magas az oszlop, milyen szerszámot hozzanak, szájbarágósan hogy a másikgyökér megértse.
Aztán hivnak, hogy be van e kapcsolva a modem, mert nem látják.
Mondom b+ jó hogy nem látod te idióta, mert LÓG AZ OSZLOPON A KÁBEL.
másnap újra, harmadik napon kiküldenek, egy szerencsétlen telefonost, krone cuccal, a koax kábelhezSzegény áll mint a f@sz, hogy ő ezzel nem tud mit csinálni.
Mondom felmegy, feltekeri, heló3 kib@szott nap, úgy hogy én mondom meg nekik hogy mi a baj
Most múlt héten megint letépte a vihar a kábelt, Kabát, Cipő, Létra, Kötél, villáskulcs, létra nekitámaszt oszlopnak, felmásztam, kikötöttem magam, visszatekertem, meghúztam, nem volt 5 perc és megyNem a szolgáltatás a legnagyobb probléma, mert azzal nincs baj, hanem azok a "csodálatos emberek", akik összebarmolják a bekötéseket. Az meg már alvállalkozói téma, igy a felelősségelhárítás is könnyebb kézmozdulattal megy
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elektromos autók - motorok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- sziku69: Szólánc.
- YouTube
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Ingatlanos topic!
- Vicces képek
- További aktív témák...
- LG 77CS6 - 77" OLED - 4K 120Hz & 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - Szupervékony
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest