Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Spiccberg

csendes tag

válasz Mr. Teddy #501 üzenetére

Az ilyen buta, dilettáns, értelmi-fogyatékos, nyomorékoknak mindig lesz munkájuk sajnos :)
    Nem tudsz mit kezdeni velük, üvöltözhetsz hogy ne értelmi fogyatékos barmokat küldjenek ki, mert ennyi erővel egy ovodástól is kérhetsz tanácsokat. Hivogasd naponta, ha nem csinálnak semmit akkor is lezárják a hibát, de Te vetesd fel újra. Amíg meg nem oldják.

2x volt hogy a vihar letépte a csatlakozót az oszlopról, betelefonálok hogy nincs net, de közlöm hogy azért mert látom hogy az oszlopon lóg a kábel, elmondom milyen kábel, milyen csatlakozó, milyen szolgáltatás, hány méter magas az oszlop, milyen szerszámot hozzanak, szájbarágósan hogy a másikgyökér megértse.
    Aztán hivnak, hogy be van e kapcsolva a modem, mert nem látják.
    Mondom b+ jó hogy nem látod te idióta, mert LÓG AZ OSZLOPON A KÁBEL.
    másnap újra, harmadik napon kiküldenek, egy szerencsétlen telefonost, krone cuccal, a koax kábelhez :) Szegény áll mint a f@sz, hogy ő ezzel nem tud mit csinálni.
    Mondom felmegy, feltekeri, heló :) 3 kib@szott nap, úgy hogy én mondom meg nekik hogy mi a baj :)
    Most múlt héten megint letépte a vihar a kábelt, Kabát, Cipő, Létra, Kötél, villáskulcs, létra nekitámaszt oszlopnak, felmásztam, kikötöttem magam, visszatekertem, meghúztam, nem volt 5 perc és megy :)

Nem a szolgáltatás a legnagyobb probléma, mert azzal nincs baj, hanem azok a "csodálatos emberek", akik összebarmolják a bekötéseket. Az meg már alvállalkozói téma, igy a felelősségelhárítás is könnyebb kézmozdulattal megy :D

Új hozzászólás Aktív témák