Hirdetés
- iPhone topik
- Újabb magyar banknál elérhető a Xiaomi Pay
- Drága bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- IFA 2025: Meglepetések helyett Galaxy S25 FE
- Fotók, videók mobillal
- Íme az új Android Auto!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
Destloler
tag
válasz
stopperos #1625 üzenetére
Köszönöm a segítséget hétfőn nekiállok buherálni. Az lenne a kérdésem hogy ez az Ipflood mit csinál? A Cisco-t használjuk routernak, de nagyon gyenge a jel és állandóan megszakad, nekem maximumon van a jelem de az én munkaeszközöm a legújabb, N-es wifivel a kollégáké csak G-s. Úgy szeretném megcsinálni, hogy a Cisco maradjon a router mert rá van kötve két Canon IR szériás nyomtató és félek hogy elszáll a beállításuk mert ha valaki scannel akkor be van állítva, hogy a gépére tölti a scannelt anyagot. De ha minden szakad van bent a cégnél egy WNDR4000 (nekem is ilyen van itthon de mióta megkapta az új szoftver és van benne GEINE azóta szar) és akkor rákötöm azt, beállítom a CISCO-t bridge módba és rákötöm a NETGEAR-t. Még egy kérdésem lenne a reset-eléssel, menet közben reset-eljem le vagy húzzam ki, nyomjam a reset gombot és kapcsoljam áram alá és tartsam 5 sec-ig (ez lehet hülye kérdés de volt már annyi reset-elési procedúrám és egyszer ez máskor pedig az működött.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- ASUS routerek
- Kuponkunyeráló
- iPhone topik
- Milyen autót vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Újabb magyar banknál elérhető a Xiaomi Pay
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460P - i7-HQ I 16GB I 512SSD I Nvidia I 14" 2K I Cam I W10 I Gari!
- Apple iPhone 15 128 GB Kék 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest