Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Cs1csó

    félisten

    válasz Rönó #10655 üzenetére

    Jelenleg Comodo néven 3 termék is fut:
    - Comdo internet security
    - Comodo Cloud Antivirus
    - Comodo Antivirus

    Alapvető koncepció Comodo esetén, hogy nem az adatbázis alapú tudásban bíznak hanem a különböző viselkedés formák figyelésében, és az ismeretlen alkalmazás esetén az izolált futtatásban hisznek.
    Elméletileg ez a helyes út - tehát amit ismerünk azok között van bizonyítottan jó vagy rossz "program" az ismeretlenek pedig - ameddig nem bizonyosul be hogy kvázi jó, megbízható - beazonosításig rossznak vannak minősítve - korlátozott, izolált futtatás stb.

    Ami a gond, hogy folyamatos a panasz a különböző működési anomáliákra. Sajnos a nagy kedvencem az Avast free av is kezd lassan egy bug halmazzá válni. Egyre kevesebb a stabil védelem ingyenes és fizetős fronton egyaránt.

    Amennyiben próbát akarsz tenni akkor a Cloud AV-t ajánlom, kevésbé tolakodó működésű.

    MaCS_70 írta, majd el is fejeltettem "Kicsit túlbuzgó..." ez is abból fakad amit írtam, hogy amit nem ismer azt kapásból izoláltan akarná futtatni stb. hiszen mive nem ismeri ezért lehet kártékony is. Ilyen programból bőven, mármint amit nem ismer a Comodo.

    Még annyit a végére: a vírusírtó topik összefoglalójában nem ok nélkül a legajánlottabb 3 ingyenes között ott van a Comodo - az Avast free, és a 360 TS - mellett.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák