- iPhone topik
- Letiltás - hogy is van ez?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Az Amazfit GTR és GTS 3 is szemrevaló lett
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Két Redmi Note 14 Pro és egy Pro+ futott be
-
Mobilarena
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rusher
őstag
-
Rusher
őstag
válasz #41133696 #6933 üzenetére
Értem, Én nem váltogatom a profilt, de igen akkor újra kell a szabályokat csinálni.
Értem, hogy 10 pont különbség, de nekem eleve csak 330 van és az mind pipa, viszont nálad meg 340....
Amúgy a Firewall Security profilnál nagyon helyesen ki van kapcsolva alapból a Sandbox Ezt mire érted amúgy?
[ Szerkesztve ]
-
Rusher
őstag
válasz buhera73 #6926 üzenetére
Igen azt használom, bekapcsoltam a naplózást és most mutatja. Nem azért mintha paranoiás lennék csak furcsálltam, hogy eddig mutatta most meg nem. Köszi.
Még egy kérdésem lenne, hogy a konfigurációnál három lehetőség van: Comodo Internet Security, Comodo Proactive Security és Comodo Firewall Security. Ezek mit jelentenek, miben mások? Alapból a Firewall Security-re van állítva.
-
Rusher
őstag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy régóta használom a CIS-t meg vagy vele elégedve. Nemrég újratettem az oprendszert és most tűnt fel, hogy a főoldalon azt írja ki a CIS, hogy A tűzfal eddig 0 behatolást blokkolt. Ez mitől lehet? Korábban emlékszem 1 óra után legalább 1000 behatolást írt most meg nullát. Biztonságos módra van állítva, Defense+ is arra van állítva, konfiguráció Comodo Firewall-ra. Semmit sem változattam rajta mint ahogy korábban sem és akkor nem nullát írt. Lefuttattam a CLT-t is 330/330 a score. Miért írhat ki nullát Köszi előre is a választ.
-
Rusher
őstag
Nekem is 64bit-es win7 van fent eddig jó nem csinált ilyesmit remélem nem is fog...
Viszont az antivirus 2 fájlt karanténba tesz állandóan ami az Everest-hez tartozik...ez 2 ikonokkal kacsolatos fájl ami azt eredményezi, hogy nincsenek ikonok a programban...nem lehet valahogy megoldani, hogy ezt a 2 fájlt figyelmen kívül hagyja? -
Rusher
őstag
Hi!
Használja valaki win7 alatt? Eddig nem működött sehogy sem a 3.5xx verziókkal, de most letöltöttem a legfrissebbet 3.8xxxx és ez működik tehát feltelepül meg minden, újraindítom a gépet el is indul, de piros karika áthúzva van az ikonján és azt írja, hogy The internet firewall is not running properly... vagy valami ilyesmi...lehet ezzel kezdeni valamit hogy működjön?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Home server / házi szerver építése
- Windows 11
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Láncfűrész topik
- Letiltás - hogy is van ez?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Politika
- További aktív témák...
- Indiana Jones and the Great Circle - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- EREDETI JÁTÉK KULCSOK - STEAM, EA, UBISOFT, EPIC GAMES - LEGJOBB ÁRON
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.