Hirdetés
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Így néz ki a Red Magic 10 Air
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rusher
őstag
-
Rusher
őstag
válasz
#41133696 #6933 üzenetére
Értem, Én nem váltogatom a profilt, de igen akkor újra kell a szabályokat csinálni.
Értem, hogy 10 pont különbség, de nekem eleve csak 330 van és az mind pipa, viszont nálad meg 340....
Amúgy a Firewall Security profilnál nagyon helyesen ki van kapcsolva alapból a Sandbox Ezt mire érted amúgy?
-
Rusher
őstag
válasz
buhera73 #6926 üzenetére
Igen azt használom, bekapcsoltam a naplózást és most mutatja. Nem azért mintha paranoiás lennék csak furcsálltam, hogy eddig mutatta most meg nem. Köszi.
Még egy kérdésem lenne, hogy a konfigurációnál három lehetőség van: Comodo Internet Security, Comodo Proactive Security és Comodo Firewall Security. Ezek mit jelentenek, miben mások? Alapból a Firewall Security-re van állítva.
-
Rusher
őstag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy régóta használom a CIS-t meg vagy vele elégedve. Nemrég újratettem az oprendszert és most tűnt fel, hogy a főoldalon azt írja ki a CIS, hogy A tűzfal eddig 0 behatolást blokkolt. Ez mitől lehet? Korábban emlékszem 1 óra után legalább 1000 behatolást írt most meg nullát. Biztonságos módra van állítva, Defense+ is arra van állítva, konfiguráció Comodo Firewall-ra. Semmit sem változattam rajta mint ahogy korábban sem és akkor nem nullát írt. Lefuttattam a CLT-t is 330/330 a score. Miért írhat ki nullát
Köszi előre is a választ.
-
Rusher
őstag
Nekem is 64bit-es win7 van fent eddig jó nem csinált ilyesmit remélem nem is fog...
Viszont az antivirus 2 fájlt karanténba tesz állandóan ami az Everest-hez tartozik...ez 2 ikonokkal kacsolatos fájl ami azt eredményezi, hogy nincsenek ikonok a programban...nem lehet valahogy megoldani, hogy ezt a 2 fájlt figyelmen kívül hagyja? -
Rusher
őstag
Hi!
Használja valaki win7 alatt? Eddig nem működött sehogy sem a 3.5xx verziókkal, de most letöltöttem a legfrissebbet 3.8xxxx és ez működik tehát feltelepül meg minden, újraindítom a gépet el is indul, de piros karika áthúzva van az ikonján és azt írja, hogy The internet firewall is not running properly... vagy valami ilyesmi...lehet ezzel kezdeni valamit hogy működjön?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Xbox Series X|S
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- TCL LCD és LED TV-k
- Kompakt vízhűtés
- Mély kínai kapcsolatai vannak az Intel új vezetőjének
- Hardcore café
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Poco M6 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 7600K 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti / 1TB SSD / 32GB DDR4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest