- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
- Yettel topik
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Magisk
- iPhone topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tosee
őstag
Ezzel már működik köszi!
Bár én mindegyik fájlból szedtem le, és másoltam át a translation mappába!
Nevezetesen:
cavscan.hungarian.lang
cfp...
cfpconfg
cfplogvw
cfpupdatFájlokat másoltam át! Azt hittem, hogy mindegyik kelleni fog.
Tudom, hogy melyik fájl mit fordított volna, és azért gondoltam, hogy kelleni fog!
És most, hogy így hirtelen megnéztem pl az frissítések ellenőrzésének ablaka már angolul jelenik meg! Szóval szerintem kelleni fognak azok is... esetleg majd javítanak még rajta! -
Tosee
őstag
A 3-as oldalról indultam visszafele (megnéztem, hogy milyen fájlok vannak a translation mappába, és az szerint töltöttem le őket)... szóval mindenből a legfrissebbet elvileg!
Igen küld el légyszíves! Hátha azzal sikerül! Előre is köszi!Látom már el is küldted! Köszi még egyszer egy fél óra múlva lesz időm és kipróbálom... Majd írok, hogy sikerült-e!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Anime filmek és sorozatok
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
- Yettel topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen egeret válasszak?
- 3D nyomtatás
- Az áremelések és a GTA VI késése miatt nem költekeznek a játékosok?
- Gaming notebook topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Adobe Lightroom topic
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Gyermek PC játékok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest