- VoLTE/VoWiFi
- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Google Pixel topik
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sdi
addikt
Ha majdnem észrevétlen védelmet szeretnél, akkor nem biztos, hogy jó választás neked a CIS. De ha valamennyire már jártas vagy a dolgokban, akkor a telepítés után tedd proaktívra a védelmet és a felugró ablakoknál alaposan gondold át, mit engedélyezel és mit nem. Így egy elég jól használható és elég erős védelmet kapsz ingyen, ami azért nem rossz dolog.
-
Sdi
addikt
Utoljára jó pár éve volt egy olyan kártevőm, ami igazán megkeserítette az életem, csak a vinyóm teljes törlésével és mbr tisztításával tudtam helyrehozni / eltüntetni /, de ez már régen volt. Azóta semmi komoly bajom nem volt / pedig néha én is nézelődöm a "felnőtt " oldalakon
/. Kb. 2 havonta átnézem még a gépem az mbam free-vel, és kb. fél évente más vírus irtókkal / Kaspy, Avast /, de nem igazán találtak még komoly cuccot.
Stephan89
Meg kell szokni és majdnem tökéletes / főleg ingyé
/
-
Sdi
addikt
Hardvert tönkretevő vírusok nem nagyon vannak, ha viszont nem tárolsz semmi lényegeset a gépeden, akkor a szoftverek bexarása, nem "igazán komoly" dolog. Több éve használom a CIS-t, de még vírusok, vagy egyéb kártevők miatt nem ért sérelem / persze ez a felhasználótól is függ /.
-
knor82
csendes tag
- CIS letölthető és használható ingyenesen is, cégek számára is.
- Az 500 USD gondolom arra vonatkozik, ha a fizetős szoftverük mellett vírust kapsz és ebből károd származik (pl. megsemmisíti a készülő legújabb paksi atomerőmű-blokk egyetlen számítógépes tervét, melyet a gépeden tárolsz
- magyar chat nem hiszem, hogy lesz valaha, túl kis piac vagyunk mi ehhez
- ComodoSandbox alatt megy a net, gondolom akkor a netrádió is. SandboxIE alatt (ha azt használnál) pedig be lehet állítani, hogy adjon-e a sandboxban futó programoknak net hozzáférést vagy ne.Én ajánlom a Comodo IS 6-ot, fizetős 1 éves licencű Kaspersky-t cseréltem le erre pedig még több mint 1/2 év volt hátra belőle. Régebben is használtam aktívan a CIS-t (talán a 3.x verzióktól kezdve ha jól emlékszem).
Amit beletehetnének még a CIS-be (és ami a KIS-ben volt) az a tűzfalszintű hirdetés-szűrés, illetve a sandboxuknál a SandboxIE mintájú paraméterezhetőséget.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
- OLED monitor topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Trollok komolyan
- VR topik
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest