- iPhone topik
- Apple Watch
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
wilburwalsh
tag
válasz
márNemKereső #6138 üzenetére
De a Windows meg a böngésződ a gépeden van, nem?
A netszolgáltató naplózza a forgalmad, a mobilszolgáltató meg évekig megőrzi a hívásokat, ez nem elég?
Ki lehet adni adatokat a közösségi oldalakon, csak ésszel. Pl. nem ajánlott beírni a lakcímet, telefonszámot...
-
dnsi
aktív tag
válasz
márNemKereső #6138 üzenetére
És tuti nem Microsoft terméket használsz.
Egyébként nem kell használni ha kételyeid vannak , van más megoldás is szerencsére.
-
wilburwalsh
tag
válasz
márNemKereső #6133 üzenetére
Mert, ugye, mit tudhat rólunk az internetszolgáltató és a mobilszolgáltató... Esetleg a Microsoft, a Google, a Mozilla, a Facebook és az iWiW...
-
Nhorbee
aktív tag
válasz
márNemKereső #6127 üzenetére
Szerintem ez még a tűrhető kategória.
-
vv5204
senior tag
válasz
márNemKereső #6121 üzenetére
Az összeesküvés elméleteknek se szeri se száma.
Itt egy másik:
FacebookHa a hatóságok valakit le akarnak nyomozni, le is fognak, mindegy milyen
biztonsági szoftvert használ, mert mellett 1000 féle módon elárulja magát
aki internet használ.
És azt már USA-ból is megtehetik, mert Magyarország aláírt egy szerződést,
miszerint az amerikai hatóságok nyugodtan belenézhetnek az itteni bűnügyi
tevékenységekbe, nyomozhatnak, lehallgathatnak, stb, mindezt hivatalosan.
Ha plö torrentezel a szolgáltatódnál ha rákukkantanak
látják miket töltesz. Persze a böngésző a legjobban árulkodó.
A fent említett cikkben a sütikkel okoskodik a facebook, és ha ő megteszi
megteszi más is...
Ráadásul nagyban megkönnyíti a helyzetet, hogy minden böngészőnek
saját "újjlenyomata" van. Itt megnézheted a sajátod:1 szó, mint 100 felesleges üldözési mániában szenvedni, nyitott könyv
mindenki az interneten. -
Sdi
addikt
válasz
márNemKereső #6121 üzenetére
Pontosan én sem emlékszem, de pár éve a Mcafee-t vádolták meg azzal, hogy amerikai hivataloknak gyűjt adatot a felhasználókról.
A forgács persze képletes volt, a megérhetőség miatt -
Nhorbee
aktív tag
válasz
márNemKereső #6111 üzenetére
Itt választ kapsz a kérdése(i)dre.
-
Sdi
addikt
válasz
márNemKereső #6106 üzenetére
Szó nincs adatgyűjtésről / bár ezt a Mcafee botránya után nem lehet 100%-ra kijelenteni
/, egészen egyszerűen nem ez a fő profiljuk / nem ebből élnek meg /, vedd úgy mintha ezt csak szórakozásból hegesztenék, olyan mint az asztalos műhelyben a lehulló forgács, sok más embernek az még tökéletesen felhasználható. Persze, hogy hasznot hoz nekik, önreklám, megismerik a nevüket / mint jó cégét / és esetleg a fizetős dolgaikat is szívesebben veszik majd.
-
L7wy
őstag
válasz
Hát kezdjük ott, hogy tudtommal a DNS szerver nem nagyon látja az adataidat... a DNS szerver csak "átalakítja" a domain címet IP címmé.
A linuxok kódja meg nyílt többnyire, tehát hajrá, mutass nekem olyan kódrészeket amik adatlopók linuxban.
Ja és a további kérdéseidet, felvetéseidet intézd priviben az emberekhez (szerintem), mert kár teleszemetelni a topikot. -
M3oH
addikt
válasz
Hat ugyerzem ez meddo vita, de azert leirom megegyszer. A Comodonak nem ez a fobeveteli forrasa, csak ezzel is foglalkozik (Amugy van bongeszoje is, az is ingyenes). Valszeg van jo par pro elofizeto is, ami mar nem teszi vesztesegese a dolgot. Amugy meg letoljom, nekem nem kerul semmibe, es a piacon az egyik legjobb tuzfal. Igaz AV reszet nem hasznalom, de az sem rossz kergeto. HA teged ennyire zavar, es felsz a dologtol ne hasznald. Amuigy a CIS is feldob neha ablakot, Facabook csoporthoz invital, ill. a menuben megtalalod, hogy valts PROra felirtatot.
-
vv5204
senior tag
válasz
Melih, aki cég vezérigazgatója egy jótét lélek, annyi pénze van, hogy
már csak az érdekli, hogy jót tegyen az emberekkel, ezért adja ingyen,
reklámok nélkül az IS-ét.
Szerencsére vannak ilyen emberek is, még ha eddig nem is találkoztál
velük.
De akár meg is teheted, regisztrálsz a Comodo fórumán és személyesen
tudsz vele beszélgetni. -
blattida
nagyúr
válasz
márNemKereső #6103 üzenetére
Megpróbálok felmászni a Te szintedre a fétisszobrom segge alól, lehet, hogy nem fog sikerülni.
Egy hónapja regisztráltál, második CIS fórumos beírásod alkalmával már azt pedzegeted, hogy a Comodosok adatokat gyűjtenek, hiszen ingyenes a programjuk, azt így hogy tudják? Biztos megfigyelnek, minden információmorzsát tárolnak rólad, amit a Secure DNS hálózatuk segítségévek összegyűjtenek, és biztosan pénzzé teszik őket, eladják gonosz IT terroristáknak!
Én pedig, az öreg mániákus, aki próbál tárgyilagos maradni minden programmal kapcsolatban, beleértve a Comodot is, egyszerűen a tudtodra adtam, hogy ez a tevékenységed, az adott felütéssel és folytatással,,mindössze azt támasztja alá, hogy egy újabb ember bukkant fel itt, aki a kipécézte magának a céget és programját.
Voltak elődeid, vannak társaid és lesznek követőid is, ez a természetes, hiszen minket, csökevényes mániákus fetisisztákat, ki kell irtani, hiszen csak a Szent Tárgyunkról tudunk beszélni, arról is csak szuperlatívuszokban, így létezésünk feláldozható az Általad képviselt Tiszta Ügy Oltárán.Azért a neved alapján remélem, hogy Nem Nomen Est Omen lesz , Keress csak nyugodtan tovább, hisz vagyunk még, van feladatod bőséggel.
-
M3oH
addikt
válasz
márNemKereső #6106 üzenetére
Lehet, hogy Blattida elkotelezett a Comodo mellett, de nem csak dicseri es fanboykodik mellette, a hibait, gyengei is leirja. Es eleg jol tisztaban van mas viroskergetokkel is. Amugy a Comodonak nem ez a program a fobeveteli forrasa, a nagy lovet nem ebbol teszi zsebre. Az adatgyujtes nem igazan ertem az embereknel, ne legyen neted es akkor senki nem "nezeget". DE amugy szinte mindenki, a szolgaltato, op.rendszer, google, stb.
-
dnsi
aktív tag
válasz
Szerintem felesleges dolog amit csinálsz!
-
lck
senior tag
válasz
Akkor javaslom továbbiakban a Norton termékek használatát, ami - mivel fizetős ugye - nyilván semmilyen adatot nem gyűjt a rendszeredről.
/ Egyébként ha kicsit olvasgatsz a fórumban, tapasztalhatod hogy a trollkodás nem éppen blattidára jellemző. Most sem tette. / -
blattida
nagyúr
válasz
márNemKereső #6099 üzenetére
Szimplán megválaszoltam a szándékos kötözködő kérdésed. Én ugyan nem személyeskedtem, de ha nálad ez a szint, akkor nincs értelme neked írni bármit is, részemről befejeztem.
Jó adatgyűjtést. -
blattida
nagyúr
válasz
márNemKereső #6097 üzenetére
Az ingyenes verziók reklámok kis egyben, nincs ez másként a comodo esetében sem. Ha tetszik, megveheted a fizetős változatok valamelyikét, főleg most, hogy elég sok verzióban létezik av-uk és IS-ük is (Pro, Complete, Advanced, Plus).
Nem gyűjtögetnek, minek? Rengeteg információcsatorna áramlik a neten, ilyen-olyan formában mindenképp tárolni kell böngészési adatokat, amiket törölnek is, mivel véges az infrastruktúra.Ha a comodo esetében fölveted ezt, akkor a többi, ingyenes termék esetében miért nem teszed? Számtalan van, mindenféle területről...
-
lck
senior tag
válasz
márNemKereső #6095 üzenetére
Az az ingyenes, csak Premiumnak hívják. Korlátlan ideig használható, korlátozás nélkül. Gondolom azért van, hogy azt hidd értékesebb dolgot használsz ingyen. Másrészt tényleg felér más - fizetős - védelmekkel.
-
válasz
márNemKereső #5978 üzenetére
Szűrni szűrik a kimenőt és az is biztos, hogy a Vmware vagy Virtulalbox hálózata is szerepel a Comodo listájában, az adatforgalommal együtt. Automatikusan nem fog semelyik tűzfal sem blokkolni kimenő forgalmat, csak azért, mert az egy virtuális gép (nem jár neki semmilyen megkülönböztetett figyelem), a tűzfal számára ez teljesen mindegy. Ha azt szeretnéd, hogy a virtuális gép ne "beszélgessen" kifelé, akkor tiltsd le a kimenő forgalmat, bár akkor netezni sem kell alóla, kvázi mintha letiltanád a hálókarit...
-
válasz
márNemKereső #5976 üzenetére
Miért ne lenne normális?
-
L7wy
őstag
válasz
márNemKereső #5961 üzenetére
Hát úgy értettem, hogy tévesen riaszthat arra amire Goodspeed fel akart menni. TUdom, hogy egy ingyenes tárhely, nekem is van fent oldalam, és ezért mondom h ez téves riasztás, mivel a komplett domain-t blokkolják.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- ASUS ROG GL552VW - 15.6"FHD IPS - i7 i7-6700HQ - 8GB - 128GB SSD + 1TB HDD - GTX 960 4GB -
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest