-
Mobilarena
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zserrbo
aktív tag
Kipróbáltam a Comodo leak tesztjét és 190-et kapott 340ből egy olyan gépen, ahol a tűzfal automatikusan engedélyezi a kéréseket, hogy ne legyen felhasználói interakcióra szükség, HIPS nem volt bekapcsolva és az auto sandbox sem. Önmagában így nem sokat védett szivárgás ellen, mivel kikapcsolt Comodo mellett is adott kb ennyit. Majd bekapcsoltam a sandboxot részben limitál szinttel és rögtön 290 lett. Azért nem limitálra, mert így talán tutira nem fog bekavarni egy-egy játéknál, amit ismeretlennek vél. Eddig nem foglalkoztam az sandbox előnyeivel, de most kíváncsivá tett
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Csere-Beszámítás! Ajándék ROG Táska! Asus Rog Ally Z1 Extreme RC71L - 512GB SSD + 16GB LPDDR5
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Samsung Galaxy A52 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! FEHÉR ipad pro 13" M4 billentyűzet, VADIÚJ! EU-MAGYAR átvilágítós (lézeresen)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest