- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Elindult a One UI 8 a Galaxy A36-ra és A56-ra
- MIUI / HyperOS topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
-
Mobilarena
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
R3nts
senior tag
Sziasztok! a 6-os CIS vann fenn nálam pár hónapja Win 7 SP1 X64-en... több évnyi F-Secure használat után megszoktam,hogy kb. másfél órát is eltartott egy teljes scan a gépen,pedig azért el vagyok látva RAM-mal....sok jót olvastam a CIS mellett,ezért is esett rá a választásom az F-Secure Client Security után...csinált pár érdekes dolgot nálam a 6-os CIS (főleg a HIPS, és a ProAktív beállitások ,de mindegy....)de összességében eddig bevált,mondhatni.....Kérdés(ek) : én lennék túlontúl paranoid,ha esetleg a teljes rendszerem scanje (3db fizikai HDD, össz. 2 TB)gyanúsan rövid nekem....?? Kb. 15 percig tart a CIS 6-nak....
Kérdés 2 : a 6-os CIS ellenőrzi a mailforgalmaimat is (pl. az alapértelmezett Outlook-omban...)? Kérdés 3: ha általában megszokott "biztonságos" weboldalakat használok,és nem jellemző a "tiltott barangolás" a böngészési szokásaimra,elég,ha a heurisztikát "közepes"-re állitom? Kb. 1 hónapja teljesen leamortizálta a gépet,ha a "pro-aktiv" beállitást használtam....ujraindítás után moccanni sem birt a PC....azóta újratelepitettem a rendszert,de még"nem mertem"mindig beállitani "proaktiv"-ra a konfigot, és a HIPS-et sem pipáltam ki....mert múltkor piszkosul betettek a gépnek.....F8-ban kellett uninstallálni az egész CIS-t, és újrarakni, normál beállitásokkal....azóta "szűz" új a rendszer,de nincs kedvem megint hazárdírozni,mert ha megint ugyanazt produkálja, felettébb morci lennék...:-( Tipp, ötlet...?Köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- ZEN.com
- Microsoft Surface
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Spórolós topik
- CASIO órák kedvelők topicja!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- UTOLSÓ 4db! Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
- Bomba ár! Dell Precision 7740 - i7-9850H I 32GB I 256SSD I 17,3" 4K I RTX3000 6G I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest