-
Mobilarena
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Herr Fackel
csendes tag
válasz
blattida #5052 üzenetére
Köszi mindkettőtöknek.
Így már világos.Az érvényesítre nyomva nem kérdezett semmit csak törölt mindent, pedig tudtommal a karanténozott dolgok közül nem töröltem semmit.
Akkor, hogy tudok frissítés után leellenőrízni valamit, amit a biztonság kedvéért karanténba raktam, de nem biztos hogy vírus?
F34R
Nem pont erre gondoltam. Meg ezt ismertem, de azért köszi. Az én nulla angol tudásommal elég érdekes lenne indokot írni, max majd fordítok a google-vel aztán meglátjuk megértik-e.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Star Trek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Milyen TV-t vegyek?
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Medence topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bomba ár! HP ProBook 650 G4 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PS Plus előfizetések
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest